Fáradtan

Bemutatkozásként töltöttem fel ezt a képet. Szívesebben állok a gép másik oldalán. A kép a munkahelyemen készült. Az állvány két egymásra rakott szék, és egy cipő volt.

Kedves Lajos, üdv a Téren. Ez egy elég jó bemutatkozás, némi utómunkát és vágást még elbír ugyan, de az őszintesége fontos, és átjön. Persze az is fontos kérdés, hogy a fáradtság mint olyan, alapjában jó fotótéma-e, ezen lehet vitatkozni, ha klasszikus iskolát vesszük, akkor nem optimális a modell szempontjából, mert az üzenetében van így egy kis dekadencia is, de én meg azt mondom, hogy nekem ez belefér. Na, szóval jó lesz ez, és kérlek, készíts még önportrékat, mert érdemes ezzel még foglalkozni, biztonságérzetet tud adni. (hegyi
értékelés:

Hozzászólások

Lajos, mi a baj az arcoddal?

Kedves Zsolt! Köszönöm az értékelést és a "megoldást" is. Fejben már elkezdtem dolgozni az új önportrén. Megjegyzem, nem túl kényelmes viszontlátni az arcomat a neten.

Sziasztok! Köszönöm szépen a fogadtatást! A fenti képen dolgoztam még egy kicsit. Feltöltöttem újra. A véleményeket előre is köszönöm!

Szia Lajos! Hasonló állványt gyakran használok én is, lényeg a végeredmény.

Üdv a Téren! Szinte mindenki szívesebben áll a másik oldalon :)

Új hozzászólás