Feketén-fehéren

Feketén-fehéren

Íme az ígért FF kép. Még messze nem az igazi szerintem...

Abszolút jó irányba haladunk. Még mindig sok a manifesztum, még mindig sok a magyarázat a háttérben, még mindig sok a duma. Maga az örvény a monitoron, a Big Bang Theory-t juttatja eszembe. Ebből lehet arra következtetni, hogy Nyözö magát, mint kockafej aposztrofálja, nyilvánvaló egy portrénál előfordul, hogy egy-egy manifesztummal megtámogatjuk a helyzetet, de nem ennyi mindennel. Egy kicsit még mindig sok, de az irány abszolút rendben van. Végre valami olyan képet kapunk, ahol azért ebből a humoros irányból elmozdultunk mélyebbre, de még mélyebbre kell, még menjünk mélyebbre. Maradjunk abban, hogy ez most kettő csillag egyrészt azért, mert kis bemozdulások történtek, a hajadnál nincs meg az élesség, másrészt még kellene haladni beljebb, kérlek ismételd meg. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Zsolt, köszönet az elemzésért! Valóban kicsit hátrébb csúszott az élesség az ideálisnál, és a vállam síkjában jött a több. A háttér egyébként nem volt teljesen tudatos, de adódott. (Ez ui. a képernyőkímélő képshow egyik darabja a monitoron)

A bemozdulásokat nem tudom konkrétan hol érted, de ugye nem túl jók errefelé a fényviszonyok. Ehhez itt most 1/4s kellett, az alatt azért kevesen maradnak ám rezzenéstelenek. :) Próbáltam magam mögé tenni egy asztali lámpát kontúrozni, plusz hogy a szembefalról ahol a gép is volt a fehérség finomabb szórt fénnyel visszaderítsen.

Én is csak gondolkodom, gondolkodom, hogy csináljam. :)

Feri, köszi a nemfinomkodást -- ezért is vagyunk itt hogy elmondhassuk a magunk és meghallgassuk mások véleményét. :) Szóval köszönet.

Én alapvetően többet vagyok ilyen mint nem ilyen, szóval részemről nem érzem túljátszásnak a dolgot. Ezt persze olyan embernek kellene megítélni aki lát/ismer a napi életben is. Mindenesetre nem megjátszásból, de többet mosolygok, mint nem mosolygok. Munka közben ha problémamegoldok akkor biztosan nem, de olyankor ugye macerás fotózni. :) Még írásban is állandóan rajtam van ez, tehát szerintem az ábrázatom gesztusa jól jellemez.

Azért ha visszanézed a korábbi dolgaimat, akkor láthatsz ott jópár nem éppen mosolygós pofát is. Azok a nem átlagos pillanataim.

Bocs, de most nem fogok finomkodni. Szóval szerintem még mindég nem szerencsés a kép. Azt látom, hogy kedvesen bele mosolyogsz a kamerába, ugyanúgy mint korábban. És ebből adódóan azt gondolom, hogy meg akarsz felelni valamiféle társavalmi elvárásnak, és nem adod saját magad. Pedig "több nap mint fóka", vagyis nem hiszem el, hogy minden nap ilyen mosolygós a kedved. Igen elég nehéz önarcképet készíteni, könnyű beleesni a grimaszolás útvesztőjébe is, meg az elvárások csapdájába is. Talán akkor csinálsz magadról jó képet, amikor majd nem tetszik magadnak a látvány, mert ... (az én legutóbbi önképemen egy öntelt hólyag bambul a szemüvege mögül). Viszont tetszik a hátulról jövő fény. Szóval ügyeskedj még. :-)))

Nagyon kifejező jelző a "természetes" :)

No, köszönet a biztatásért Ányesz! Majd még exponálom magamat... :)

Hajrá, Nyözö! Én neked drukkolok :)

Kedves Sándor! Köszönet a figyelemért, az meg idővel csak kiderül, hogy ki fog nyerni a harcban. :) Nem vagyok az a feladós típus...

Zoltán, nagy empátiával figyelem a harcodat az önarckép leckével. Szerintem nagyot léptél a természetesség felé.

Új hozzászólás