Felhő a hegyek felett

Felhő a hegyek felett

Az a helyzet Tibor, hogy ha - mindamellett, hogy ez a kép nem tökéletes - megfigyeled, hogy itt milyen esztétikai élményt kerestél, és hogy azt hogy próbáltad képbe foglalni, akkor a saját magaddal való összehasonlításban mondom azt, hogy a többi képednél is erre kell törekedni. Nem tudom, hogy mivel készült ez a kép, mobiltelefonnal, vagy fényképezőgéppel, van ebben egy túlélesítés, és azért azt hozzáteszem, hogy az élesség az nagyon nem minden a fényképezésben. Az csak az első belépő kör, aztán szép lassan el is felejthetjük, mert nagyon ritka az, hogy az életben valamit mozdulatlanul szemlélünk úgy, hogy közben kimerevítődik az egész, és ráadásul még utómunkában, ahogy itt látom, még rá is húztál erre az élességre, és ezt én nem tartom jónak. Ugyanakkor a megfigyelés abszolút rendben van. A kép baloldalán belóg valami, és azt nem tudom, hogy nem vetted észre, vagy az hogy került oda, mert annak ott túl nagy szerepe nincsen. Lehet, hogy ha a nézőpontodat megváltoztatod, és egy kicsit elmozdulsz, akkor ez nem kerül a képre, de ha már ott van, akkor lehet, hogy érdemes lett volna levágni. Nem tudom, hogy az ott micsoda, gondolom, hogy valami épület darab, ha jól látom, de ebben nem vagyok biztos, viszont a szerepe nem értelmezhető. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Zsolt! Köszönöm a hasznos bírálatot. Kis kompakt géppel készült. A bal oldali valami figyelmetlenségből maradt ott.Elnézést

István! Köszönöm,hogy szántál rám néhány percet.Általában igyekszem megtervezni a fotókat és a fotózást. Ez esetben kicsit elgondolkozva sétáltam hazafelé,felnézek és ezeket a fényeket láttam. A gép midíg a táskában,elő vele.
Íme a termés

Érdekes vizuális játék alakul itt ki, de számomra egy picit sok minden történik így is - mintha több kép lenne egyből vagy egyre lefotózva. A történet a felhőpamacsok és a fák miatt nyugtalan, a gyöngysor-szerű lámpafények és lágy ívek ugyan kecsesek, de így egyben nem tudom igazából mi van... valami támpont kellene nekem.

Új hozzászólás