Félig üres

Az az érdekes, hogy óhatatlanul összehasonlítom ezt a képedet az előzővel, de te akartad, mert oda is linkelted az előző képedet, és nagyon jó, hogy ez a két kép itt van, mert nagyon érdekes a kettőt összehasonlítani, ugyanis és itt most nem csak az a kérdés, hogy mennyi idő telt el, hogy 5 év differenciáját látjuk abban a korban, amikor 5 év nagyon sokat számít egy ember életében, nagyon sok változás lehetőségét hordozza. Hanem az is egy nagyon érdekes megfigyelés számomra, hogy hogyan változott az a problémakör, ami téged körülvesz, mert mind a kettő nagyon erősen mesél. Az egyik egy gyereknek a kétségbeesését, és szembesülését bizonyos dolgokkal, míg a mostani kép már a nő, és ebben már van rafináltság. Ebben már benne van egyfajta női praktika, vagy játék, tehát amíg az első egy olyan rácsodálkozás a világra, ahol a sérülékenység is megvan, itt már a sérülékenységnek esélye sincs, mert a helyére lépett egy erő, egy határozottság. Nagyon-nagyon jó ez a kép pár, egyébként érdekes játékoknak is helyet adhatnak, hogy mi van akkor, ha egymás mellé tesszük őket úgy, hogy összeforgatjuk őket a vágásnál. Köszönöm, hogy ez a kép beérkezett, és én azt gondolom Mariann, hogy azt a fonalat, amit mi elkezdtünk, és elkezdtünk vele játszani, lehet, hogy innen kellene visszavenni, és innen újból indítani. Itt most megfogtál valamit, és van is kapcsolódást. Ne felejtsd el, hogy itt van egy kötődés, és ez a pont kimozdíthat téged arról az irányból, hogy mit is keresel, és adhat egy lökést. Köszönöm, 3 csillag, és leckemegoldás. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

99
Értékelem!

Ezt a képet elkérem a ma esti - 2014. 9. 30. - adásomhoz.

90
Értékelem!

Köszönöm az értékelést!
Beugrott valami. Ötlet. Kicsit elvonulok, gondolkodom, aztán küldöm a képeket.

98
Értékelem!

Nekem a tekintetben is benne van a félig üres.. úgy lelkileg a magamból kibámulós, miértes érzést hozza.

101
Értékelem!

Ez a félig üresség sokféleképpen értelmezhető célzás, mert hát persze, a fotó félig üres, meg a modell te magad is csak félig vagy ott. Hiány, hiányzó felek, üres terek... De igaz, ez a dolog irodalmi részére vezetne, ha még tovább fűzném :) Sokkal fontosabb kérdés, hogy egy félig ábrázolt arc milyen felkavaró tud lenni, és egy félig ábrázolt tekintet is milyen mély, és kifejező lehet.
És látom, hogy egy visszacsatolás is van a fotóhoz, és ez a kronológia újabb lehetőségeket nyit a képi üzenetküldésre, és vizuális befogadásra, valami olyasmit érzékeltet, ami állandósultság és a változás kontrasztjával rokon.

Új hozzászólás