Felületek

Tavaly nyáron elkezdtem a lofoteni "felületekkel" foglalkozni.

Van itt jó sok kép, ezek közül van, ami önmagában is elég jó és érdekes, megáll, van, ami sorba rendezhető és van, ami kilóg. Az első így nem elég érdekes, ki kell választani, ami ebből érdekel téged és azt megcsinálni, mert sok kötél van, de egyik elég lenne. HA egy lenne, izgalmas lenne. A második nem elég képnek. A harmadik se elég egyedi. A 4. 5. 6. jó lehet egy sorban, önállóként nem áll meg. A 7-es izgalmas, de kilóg a sorból. Ez igaz a 8-ra 9-esre is. Ez egy másik sztori. A 10-es megint új sztori. Jó, ha van még ilyesmi. A 11 része lehet egy sornak, de nem nagyon egyedi. A 123-est így nem tudom megítélni monitoron, lehet jó is, de lehet semmi is.

Szóval az van, hogy ez legalább 3 féle tartalom. Egyben semmiképp nem megy. Én a kövek mellett tenném le a voksom meg a kis nünükék mellett, a többi nem nagyon izgalmas. Az első lehet önálló, ha átgondolod és ismétled, a 4, 5, 6 egy sor, a 7. 8 9 is. De nem egyben. Viszont az jó, hogy ilyesmire figyelsz, kellenek képek, össze fog ez állni, ha türelmes vagy. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szia Viki. Felülről a nyolcadik képedet, az egyezményes vágottrombuszjeles képet szeretném elkérni 2020.11.02-i KétDés adásomhoz.

Köszi

0
Értékelem!

Köszi a hozzászólást. :)

0
Értékelem!

Mindegyik érdekes textúra, és sorozatban pedig van egy élő-élettelen, változó-megkövült ritmika is bennük. Az én fantáziámnak leginkább azok az igazán érdekesek, amelyek absztrakcióiból valamilyen felismerés bontakozik ki, mint például a 9. barlangrajz-szerűsége az emberalakkal, a 8. alien-tojásai, az első homokcsöpögtetései, vagy az utolsó fürdőszivacs-szerűsége. A felismerhető formák, mint a páfrányok, vagy a hullámzások önmagukban is szépek. Az egésznek egyben a nyugodtsága és csendessége marad meg nekem.

Új hozzászólás