Fénysátor

Fénysátor

Nem nagyon érint meg az absztrakciója, engem az érzelmei érdekelnének ennek a történetnek, de abba most nem tudok belebújni. Azért nem, mert nagyon kemény, nagyon sok a fény. Tök fehérre kiégett az egész, és ez nem szerencsés. Érdemes ilyenkor tesztet csinálni, hogy mi az, amit az érzékelő bír, abból mi fog kijönni, mert állandóan el kell kapjam a tekintetemet, és ez nem jó. Úgyhogy ezt visszaadom ismétlésre. (hegyi)

Hozzászólások

De nincs kapaszkodó, hogy ez mi, merre tart, mit akar mesélni.

Valójában arra számítottam, hogy a túl szűk képkivágás miatt nem lesz megfelelő a kép, de több saját környezettel aztán meg reménytelenül semmilyen lenne.

De itt a problémám az, hogy annyira kuszák a vonalak, hogy nehezen értelmezem, amit látok, ahhoz viszont túl konkrét, hogy el tudjak a valóságtól szakadni.

nem jó, ha kiégnek részletek. ezért érdemes beszerezni szűrőt, vagy az expozíciót, érzékenységet, blendét úgy választani, hogy a tónusokba beleférjünk.

Köszönöm az elemzést!
Az ismétlés esélytelen.
Viszont lenne egy kérdésem: Mó Harangozásra várva c. képénél beszéltél arról, hogy éjszakai képet nem éjszaka készítünk, hanem szürkületben. És a vakító reggeli napfényt akkor mi módon, ha így nem az igazi?

Új hozzászólás