Hozzászólások

Isten nyugosztaljon békében!

Nehéz elhinni.
Évekkel ezelőtt ő volt az első estiskolás, akivel találkoztam személyesen. Ő vitt le az első estiskolás találkozóra, amin részt vettünk.
Szerettem a munkáit. Régebben sokat beszéltünk a fotókról. Melyik hogy készült, háttérmunka...
Sajnálom!

Én sem ismertem Ferit személyesen, de emlékeztem a képeire, most újra végignéztem. Érzékeny, szép, szellős képek. Sajnálom, hogy már nem írhatok hozzájuk, pedig megérdemlik. Szomorú hír és sajnos nem hiszek semmi olyanban, amit most vigasztalásul írhatnék ide a családjának. Nekik most a legnehezebb. Talán idővel enyhül a bánat. Részvétem, szomorú vagyok.

Nagyon mellbevágott a hír. Nem ismertem Ferit személyesen, de nem rég hallottam a Zsolt műsorát vele. Nagyon szimpatikus ember Feri. És családos, ha jól emlékszem... Nagyon, nagyon sajnálom! Nyugodjon békében!

Basszus.
Talán ha háromszor találkoztam vele, de ő egyértelműen azok közé az estiskolások közé tartozott, akit mindig közel éreztem magamhoz. A képei túlnyomórésze akár az enyém is lehetett volna. De hát az övé volt, oszt most már többet nem küld be. Amit meg el akartam tőle kérni print méretben, most már rám marad, hogy csináljam utána, ha tudom.

Új hozzászólás