Feszület

Én nagyon szeretem a Ferinek ezeket a képeit, mert olyan dolgokat talál meg, amik mellett én elmennék, mert neki több az ideje meg a türelme ezekre a helyzetekre, és nagyon szeretem azt is, ahogyan a nézővel tud bánni, mert itt erről szól a mese; a Ferinek van egy története, van egy vitája a Teremtővel, vagy a helyzettel, mert nem az első ilyen keresztes vagy istent érintő képe itt, és ezt a vitát folytatja le itt ezekbben a képekben. Ez egy nagyon jó dolog, hát itt még azt is el tudom képzelni, hogy a Feri játszik egy kicsit velünk, hogy itt a méretekben van egy kicsi játék, ebben nem vagyok 100 %-ig biztos, de ez a kereszt ilyen óriási lehet, mint ahogyan itt látszik? Még egy egészen kicsi kereszt is lehet. Szóval ez egy nagyon jó meglátás, de egy picit hiányolom a történet továbbmesélését. Tehát itt fel van vetve valami, nagyon szépen ábrázolódnak ezek a viharok a képen, nagyon szép a helyzet, bár a feszület felső részének, a fejnek a megvilágításával van egy pici problémám, de mindettől függetlenül ez csak egy felvetés – csak ez hogyan van tovább? Mi a mondat befejezése? Nem tudom, mennyire vagyok érthető, de itt elindul egy történet, és nemigazán látom a végét. Olyan, mintha felvétel közben pillanatálljra tették volna a magnót. Ez két disznó. De hogy mit keres az épített környezetben, azt csak a jó ég tudja. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ez a kereszt a pécsi havihegyen található. Kb. 4 méter magas. Le fényképezhettem volna úgy is hogy azonnal ki adja a történetet, maga a Krisztus forma. De úgy már ezer képet láttam. http://href.hu/x/7awc Itt a történetet a felhős ég adja, ha adja. :):)

Talán a jobb felő sarokba is lehetett volna egy olyan fényt tenni, mint ami alatta lent van...mintha az út végén hívogató fény lenne...szerintem.

... hát nem tudom. Bazi sokat dolgoztam rajta, hogy a felhő ívei egy utat rajzoljon ki. :)

Szerintem a háttér zavaróan erős és nem oda viszi a szemem ahol a téma van, hanem a betonoszlopra.Maga a korpusz nagyon szépen kapja a fényt, festmény szerű, de a háttér elránmtja a képet jobbra és lefele.

Új hozzászólás