Fóka

Nagyon szeretjük ezt a képet, függetlenül attól, hogy mi a helyszín és mi a történet, hogy ez a Camponában, vagy nem tudom hol van. Ez egy abszolút történetszerű, szinte Fellini világát idéző színpadi színházi tér, ahol nagyon is összetett történetet látunk a kisemberrel és az anyukával, nagyon lírai, meseszerű az egész, és akár lehetne az olvasókönyvben erre írni történeteket is. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

50
Értékelem!

látja?...nem látja?...nalátja! :)...
készült olyan is amin rajta voltak de a fránya ablakoszlop fekszabta őket és engem inkább az a fénykapu izgatott a figurákkal .....de azokból is megajánlottam egyet....és egyetértek Zsolttal hogy ezt tette ki...pontosabban egy hármas sorozat volt...a harmadikon már a teljes alagúttal

35
Értékelem!

Jó fotó, de miért nem fókák?

54
Értékelem!

Lehet, hogy ma vak vagyok... hol a fóka? A gyerek tényleg aranyos. :-9

58
Értékelem!

Ahogyan az a kisgyerek felfele nez az szenzaciosan jo.
Pont egy hete volt szerencsem Becsben jarni az allatkertben es en annyira belefeledkezem a fokak nezesebe, hogy elfelejtetem fotozni. Hihetetlen volt ahogy az orrom elott par centire usztak el es en meg csak vizes sem lettem.

33
Értékelem!

Ez nagyon-nagyon jó.
Jót tesz a cím megértéséhez, ha az ember már járt az állatkertben ott, ahol a fókák víz alatti életét üvegen át lehet megnézni.
Csak az lenne még jobb, ha a másik irányba néznének.

Új hozzászólás