Folti álma

Az egyik első, még csak telefonos próbálkozás Folti bemutatására...

Kölyökmacskákkal az a szerencsénk, hogy ők hamarabb kifáradnak, nagyon kis izgő-mozgóak, de aztán hirtelen lemerül az akkumulátor, és alszanak egy nagyot. Azért mondom ezt, mert talán náluk több alkalom adódhat arra, hogy egy-egy ilyen pillanatot megragadjunk, mint egy felnőtt macskánál. Nem rossz próbálkozás ez, ahogy te is jellemzed ezt a fotót. Ha egy picit mozdítasz a kamerán, akkor a mancsa nagyjából képszélig kijön, és a testéből is valamit még kapunk. Fényileg ez most nem igazán szerencsés, mert pont az arca az, ami sötétben van a két mancsához képest, és mint tudjuk, mindig azok kapnak nagyobb figyelmet, amelyik foltok világosabbak egy képen, ilyen értelemben még a háta mögött lévő szalmafonat is hangsúlyosabb, mint az arca. Még egy dolog: a fehéregyensúlyon érdemes egy kicsit javítani, ebben egy zöldes-sárgás hatás van most, ezt érdemes lenne csökkenteni. Folytasd még ezt a tanulmányt. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszi Máté! Tényleg nagyon helyes kis jószág, éppencsak két hónapos, és Emma lányom cicája.
A telefonos kamerákon általában az ilyenolyan módok leginkább szoftveres megoldások, azaz sokkal nem fognak tudni többet kihozni egy képből mint így utólag valami képszerkesztő programban tudnál. Ez nem S9 csak egy RedMi3. Az a szenzor ennyit tudott, tehát ez tényleg csak amolyan bemutatkozás volt.

Uh de aranyos. Nem tudom milyen telo, de a komolyabbakon van portré mód, illetve a Samu S9 nek változtatható a blendeje 1,5 és 2,4 között.

Új hozzászólás