Forgatás

Forgatás

Nem tudom mit vettek fel, akár az is lehet, hogy a batátokköztöt, vagy mittudomén.

A leckére tökéletes megoldás, hiszen az árnyékokkal Gábor itt külön történetet ír, vagyis úgy segít rá az eredeti nem túl érdekes csoportosulásra, hogy abból egyértelmű sztoriként emelkedik ki, hogy ki kivel van, melyik csoport mit csinál, és ez mindenképpen izgalmas, mert olyan werkfotó, ami nem a tényszerűsége, hanem a filmes helyzet megismerése miatt fontos. Köszönöm. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

30
Értékelem!

Egyik kezével telefonál, a másik a kolleganő vállán.
Mondjuk ezt nem a 700 pixeles verzión látom.

Viszont ha jól megnézed, találhatsz egy fotóst a képen.

35
Értékelem!

A National Geographic fotóscsatornáján láttam egy fotót egy tevekaravánról a sivatagban, teljesen felülnézetből fotózva, alig lehetett kivenni a tevéket, viszont az árnyékuk a fél hegyoldalt elfoglalta. No, az a fotó jutott eszembe nézve a Tiédet, és akkor is nagyon csodáltam ezt a kis trükköt, hogy milyen remek észrevétel, és hogy de jó lenne ilyen pillanatokban fürödni kamerával az ember kezében :) Nagyon izgalmas az egész! Szívesen nézegetem, és külön élvezetesek olyan kis részletek, mint ahogy az árnyékon látszik, a filmes stábból egyik alak a másik vállára teszi a kezét, de a valós momentumban az vehető ki, hogy telefonál...
Üdv. István

34
Értékelem!

Nagyon jó lett ez a kép, Gábor!
Nekem is a hosszú árnyékok tetszenek, illetve ahogy kirajzolják az alakokat, hiszen a perspektívából adódóan az árnyékokon szinte jobban kivehetők a gesztusok, mint az "eredeti" embereken.
Talán kicsit felülről vágtam volna, csak annyit, hogy a két háromszög alakú szürke rész (becsatlakozó járda?) már ne legyen a képen. Meg akkor szintén eltűnne a jobb felső sarokból az a fehér oszlop (fatörzs) alja is. Engem csupán ezek az apróságok zavarnak, de csak annyira, hogy nélkülük még jobb lenne a kép.
Szerintem.
Így is nagyon tetszik!
Üdv,
Zoli

22
Értékelem!

Én is éreztem ilyet, illetve ami az érdekes, hogy eredeti méretben - full screenben (nekem) megint működik. A 700 pixel nem áll jól neki.

28
Értékelem!

Akkor én is leírom a meglátásomat. Mikor a kis képet néztem a főoldalon, nagyon érdekesnek tűnt, olyan térbeliséges. Viszont mikor ráklikkeltem, az egész képnél valahogy eltűnt a varázsa. Lehet ám velem van a baj.

40
Értékelem!

Eredetileg sem volt hatsány, de még csökkentettem is a szaturáción egy kicsit.

28
Értékelem!

Ja, én is itt ragadtam, gondolkodtatott ugyan a vágás, de átjött valami a múlékonyságból és a pillanatnyiságból meg a rejtett dolgok meglátásából.

A mindenki mellett ott lévő, nála nagyobbra nőtt árnyék mintha a benne lévő, de legtöbbször meg nem mutatkozó mélységet/többletet, esetleg a felvett filmben elrakott későbbi hatást testesítené meg...

Isten lepillant és másképp lát. :)

Új hozzászólás