Fületlenség

Fületlenség

...Madzaghagyókeddre.

Jó ez a macskás bulizás, elvetemült fejet vág a cica, látszik, hogy erős harcban van a papírspirállal, ráadásul nem minden macska hagyja, hogy játék közben fotózzák, hiszen a játék nekik akkor és ott véresen komoly dolog, harc, és abban nincs tréfa. Az, hogy a színek mennyiben tükrözik a valóságot, szinte mindegy is, hiszen itt a gesztusok az erősek, a jellem- és helyzetábrázolás és nem a hagyományos portrézás. Tetszik. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

0
Értékelem!

Forgószél című Véleményesünkhöz, melynek ma este nyolcas premierjére ezennel meg is invitállak a chatre, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

38
Értékelem!

Köszönöm szépen a tippet, utána nézek! A vitaminját is nehezen eszegeti, pedig elrejtjük amennyire lehet.. Elég kímélő tartáson van.. :) Azért remélem van még benne szenvedés mentes szavatossági idő. Szép macs-család :) Kíváncsi vagyok hogy illeszkedik majd be a legkisebb a rutinosok közé.. remélem erről a szociálizálódási fázisról látunk képeket! :)

41
Értékelem!

Öreg korukra a veséjükre kell figyelni. Van ilyen táp, ami kifejezetten erre van, gyógytáp, érdemes a dokitól megkérdezni. 17 év... az nagyon szép kor! Nekünk 12, két 11, egy 7 és most egy 1 éves van. :)

35
Értékelem!

Zsolt! Nem csak az érétkelést kell megköszönnöm hanem azt is hogy a leckékbe emelted szorgalmi-szintről.. :) (mert) Ő a mi cicánk, és őt szerettem volna elsőként ebbe a leckébe tenni! Szóval köszi! Igaz, nem is cica, inkább macskakorú - következő hónapban lesz 17 éves.. most aggodunk is érte mert keveset eszik és sokat iszik (leglaábbis így tűnik az ívás). Amúgy ilyen játékos még vén korára is.. szóval akár jó jellem rajz, mint írtad. Örülök hogy tetszik!

54
Értékelem!

Kedves István! Igen, egyéniség, komoly személyiség jegyei vannak és stíulsa ha mondhatom ezt így.. de szerintem ez a változatosság a többi macskánál is meg van. Ez a filmes sztorin nagyon jót derültem, :D Köszi széppeeen!
Hasonló dolog volt vele is régebben (már hölggyé érett a cicánk, lassan 18 éves lesz..), amikor még élénkebb és játékosabb volt, leginkább különös hangok kelltették fel a figyelmét :)

Kedves Anita! Jól látod, tényleg egy vadmacska alap természete ilyen, nem is hagyja ám magát bárkinek megsimogatni és a figyelme vagy viszonzása is állandó jelleggel csak egy személy kiváltsága a családban :)
Valamiért a leckékbe került, szorgalmiba szántam, persze lesz majd szokványosabb jelent, ölbebujós ahogy írtad de azt majd a leckébe, ez csak ilyen farsangileszámolósképa részemről :) Köszi hogy megnézted!

43
Értékelem!

Nekem először egy képregény jutott eszembe erről a fotópárról. És a cica egy igazi egyéniség lehet. Különleges állatportré :) A mi cicánknak van egy kedvenc filme, mégpedig A medve. Van benne egy béka még az elején valahol. Amikor azt meghallja (vagy nem tudom milyen hangot hallhat a háttérben) akkor odamegy a tévé elé, és megbabonázva nézi a filmet körülbebül a kutyák megjelenéséig... Más film nem hat rá... :)

Új hozzászólás