Függő
Ezt a hangulatot nagyon szeretem az erőben. És tudom hogy nem szerencsés a becsillanás de a többi variáció közül nekem mégis ez tetszik jobban. (vakut használtam derítéshez) Ha gáz hogy folyton természetben kintlevős képeket töltök fel akkor majd próbálok függetleníteni kicsit ettől :)

Egy olyan helyzetet látunk a képen, amit kamaszkorunkban megéltünk vagy álmodoztunk róla. Tetszik a kép hangulata, de kérdéses, hogy a kép jobb oldalán, ahol újra kinyílik a kép, hisz ott van egy fa, ami lezárhatná a kompozíciót, ott ezt nem hagyja az alkotó és hogy ez mennyiben jó, lehet, hogy ott vágnánk és akkor erősebben lehetne koncentrálni erre a helyzetre, az arcra és rád. Jó a meglátás és jó a hangulata, és annak ellenére, hogy ez egy szabadtéri fotó, mégis olyan, mintha egy XIX. századi műteremben festett környezetet látnánk, az őzike és az oroszlán ül Keresztelő Szent János mellett, pedig látjuk, hogy nem díszlet, valamitől mégis ez érződik, ez adódik a világításból is, a természetes fény és a vaku keverékéből, ami így színben is és fényben is elemeli a háttértől a fő motívumot. A kompozíció súlypontjaival kellene még játszani. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Utólag is köszönöm az értékelést!

22
Értékelem!

Csak irigykedtem.Én már az stxrc-t átszereltem egy nőivázas parasztbiciklibe.A túrabakkancsot lecseréltem gumicsizmára.

24
Értékelem!

Kedves István a "függő" itt több értelmezésben szerepel nálam.. egyrészt ez egy függőágy, így két fa között "függök".. másrészt "természetfüggő" is vagyok, szükségem van minél többször kimozdulni a szabadba, minél hosszabb időre.. viszont megmondom őszintén ezt a lábszagfüggő dolgot nem nagyon értem :) de ha a levetett bakancs kelti esetleg azt a képzetet benned hogy lábszagot ereget magából, megnyugtatlak hogy a természetben is megoldott a tisztálkodás és a zoknicsere is.. szóval se a faunát se a flórát nem veszélyezteti a levett bakancsom :)

22
Értékelem!

Mindenki függő,csak nem mindenki lábszagfüggő.Vagy rosszul értelmeztem?

20
Értékelem!

A jobb alja az en szivem csucske...

22
Értékelem!
24
Értékelem!

Nagyon jók a színek. Tetszik.

23
Értékelem!

köszi a megjegyzéseket :) a kintalvással egyetértek :)

20
Értékelem!

Klassz dolog szabadban lenni, kint aludni meg egészen különleges érzés...

20
Értékelem!

Nekem nem gáz, én is szeretem a természetet ... a biztonságos nappaliból az ablakon keresztül nézegetni. :) Szerintem a derítés is jól sikerült.

Új hozzászólás