Full burger krumplival

Miskolc Bohém Marha Bisztro. Full burger: Angus marha pogácsák, tépett malac (lapocka) hús, cheddar sajt és colesla (amerikai saláta).

Szia Máté, üdv a Látszótéren, picit jobban örültem volna, ha ah első képed egy önportré, bemutatkozásképp, de ez a kép is jó és alapvetően tetszik is, amit és ahogy megmutatsz. Abban kellene határozottnak lenned, hogy az étel az első, vagy kell hozzá a szociográfia is, mert ha ezt eldöntöd, akkor az adni fogja magától azt a megoldást is, hogy mi és hogyan kell szerepeljen a képen. Most a fiú és a tévé is elviszi a figyelem egy részét a kajáról. Aztán ha a kaja a fontos, akkor meg azt a krumplit abban a fém izében is ki kell találni, hogy hogyan legyen, mert a fémszerkezet túl határozott most. Várom a munkáid! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

3
Értékelem!

Tudom megkésve, de köszönöm a reakciókat, észrevételeket. A képen az étel lett volna kihangsúlyozva. A krumpli tényleg elég kemény feszít a háttérben. Legközelebb, majd jobban odafigyelek.
/Máté/

92
Értékelem!

Hú, na ezt kipróbálom, ha legközelebb Miskolra megyek.

95
Értékelem!

Vége a puhánykodásnak című Véleményesünkhöz, melynek ma este nyolcas premierjére ezennel tisztelettel meghívunk, ezt a fotódat választottuk ajánlóképnek, köszönettel.

Új hozzászólás