Futár kulacs

Vicces kép ez, buddhista fiú szétszedte, most meditál, hogy hogyan is kell összerakni. Van hangulata, de még jobb lenne, ha fentebbről lenne fotózva, hogy még leltárszerűbb legyen a végeredmény. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést, legközelebb hasonló helyzetben fentebbről fotózom.

Értem :),
A pötty is tovább irányul ám, ha nem egyértelmű a kompozíció.

Arra a kulacsra gondoltam ott középen plasztik pöttyként, amire sokminden irányul :)

Köszönöm a fejtegetéseket, tetszenek.

István:
A "plasztik pötty"öt nem tudom beazonosítani, mire gondolsz?

Alapvetően itt inkább a különösen véges értelem dominált, az is csak minimálban. :)
Csak feldobáltam a dolgokat és katt.

De értem amit írsz, köszönöm.

Ez egyrészt nekem is bejön ránézésre. Dolgozik, de nem úgy talán, ahogy szeretted volna, mert .mondjuk aztán fura ez a sugár alakú rendezettség a földön, és később összejön, hogy persze azért vannak így, hogy a kulacsra mutasson minden, ami a címben is ott van. De nem tudom, az a plasztik pötty miért fontos a fotó szempontjából. Csak találgatok: a víz miatt? (Ha igen, akkor víz legyen szerintem, ha ivás, akkor ivás, szóval ilyenek jutnak erről eszembe. Saját élmény: az egyik, amit nagyon nehezen tanultam itt meg, és időről-időre hajlamos vagyok elfelejteni, hogy a tartalmi áttételezés a műfajok között nem jó, nem ettől jó valami. A rébuszok sem jók, ne a megfejtés legyen az érdekes.) De amúgy simán lehet, hogy nem látok, csak nézek :)
Szóval ez a fotód is hordoz valamit, ami miatt ránézésre működik, csak nézésre meg elbizonytalanít... Valami ilyesmi, ha érted.

Jó, jó. Micsoda ellentétek! Olyan vagy mint egy buddha, aki csak néz ki a fejéből, és nem érti hogyan keveredett ide. Like

Új hozzászólás