...
Tamás írásához... Utcai gyakorlat. Hogyan tudtam komponálni, gombot nyomni 15 mp alatt, míg zöld a lámpa... és visszaérni a járdára... :-)

Itt is azt mondanám, amit már más alkotónál is fölvetettem, hogy a 70-es években az Ország Világ, Új Tükör újságokban megtalálható volt a keleti régiónak a gondolkozásvilága, ezek az anya-gyerek, fölnézünk az égre és megy a madár, és ugyanennek megtalálhatjuk a nyugati tömb utazunk szanfransziszkóba, vagy nyújorkba, és akkor ezekből küldünk útiképeket, amelyben mondjuk az első kamerához közeli részek életlenek és akkor úgy látjuk az utcát. Csak a magam szempontjából, tehát szinte csak magamnak mondom, egy olyan mondatkörnyezetben, ahol a mondat nagybetűvel kezdődik, és a mondat vége pontpontpont. És, akkor mi van? Tamás írásából, amihez a kép ajánlva van, személyes történet, és a mai helyzet sugárzik. Kétezerhét. És a rácsodálkozás. Öniróniával, vidéki fiú menni nyújork. Itt ez az irónia nem érződik. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Tamás:Örülök, hogy tetszik!És lássuk, lássuk!!!!
Renátó: most komolyan, fogtál egy szögmérőt?
Feri: nem is tudnám javítani már...:-)

Renátó!
Téged komolyan zavar a kép ferdesége? És ha kijavítaná Gabi akkor erősebb lenne a hangulata? Amíg nem jegyezted meg, nekem föl sem tünt.

Hát ez nincsen 15 mp:D de amúgy jó kép....de azért tarthattad volna egyenesen is a géped. De tetszik.

Szia Gabi! Ha hiszed, ha nem, én is ugyan ezt csinálom ott állandóan. Ez Amerika varázsa :)
Köszi a képet, én belészerettem ;)

Új hozzászólás