Gizi(k)

Gizi(k)

Jó megfigyelés, kicsit rendetlen a kompozíció, ami akkor nem baj, ha olyan erős a közlés, hogy elviszi a képet a vállán, itt azért most ez nem olyan nagyon áll meg, bár tényleg látványos a macska és az ő tükörképe, de a fejéből kinövő ág, az Unicumos üveg idegenül hat. Bara, ne hagyd, hogy olyan hatások érjenek, aminek az az eredménye, hogy lazítasz a kompozícióidon, mert ez neked amúgy nagyon megy, és nagyon érzed, ezt sokszor bizonyítottad már, de nem csak az épület és utcaképeken érvényes az, amit ott már jól alkalmazol, hanem a többi képeiden is. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

29
Értékelem!

Igencsak gonolkodóba ejt, hogy mit látok itt tulajdonképpen: az üveg a cica előtt van, vagy mögötte, vagy mindkettő helyen van, vagy képi montázs? Ez utóbbit az eredeti cica orránál láthatók miatt gondolom.

A fotó tartalmi síkon pedig nekem arról a régi megfigyelésről beszél, hogy a macska a házhoz kötődik inkább. Viszont az unikumosüveg nekem kicsit hangsúlyos, és mégsem találok rá különösebb indokot, hogy ennyire a fej részévé váljon.

Új hozzászólás