Gyilkosság

Gyilkosság

Zoli, ez egy jó tanulmány, de nincs pontosítva, mit szerettél volna mutatni, ilyeténképpen elkapott, vagy elkapkodott pillanat hatása van. A kérdés, hogy a mozdulat izgat, ahogy reped, hasad a dinnye, a hang, az egész szakralitása, vagy pedig az, hogy ez vicces, hogy akár lehet ez egy fegyencfej is, vagy hadd ne asszociáljak meredekebbet. A kettő ugyanis nem ugyanaz. Ha a vicc a fontos, akkor kevesebb mozgás kell és trükközni még, hogy tényleg becsapd a néződ. Ha a dinnye, a vágás, a mozgás, akkor viszont pontosított megfigyelés után kell szervezned azt, hogy mi is történjen. Már tudod, milyen a mozgás, mekkora az ív, hol áll meg, ennek fényében a képkivágást lehet tervezni és az expozíciót is - és ami még fontos: mi legyen a képen és mi ne legyen a képen. Most az asztal (?) feketéje elviszi az egészet balra, nem hagy a vágással törődni, szóval pontatlanok vagyunk, miközben azt kell mondjam, hogy ha magadban letisztázod, mit szeretnél, akkor ez a képre már pikk-pakk fel fog kerülni. Kevés hiányzik, ezért merem visszaadni ismétlésre, mert tudom, hogy meglesz az. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Kedves Orsi!
Már említettem privátban is, de azért csak megjegyezném itt is: ám legyen, de valahol azért úgy érzem, hogy az ajánlókép szerepe valahol a közösségformálás, a szélessebb társaság bevonása is a rádiózásba, így szvsz elég lécet rezegtető tőlem mint műsorszerktárstól képet választani.

0
Értékelem!

Zolim!
Ezt a képedet kölcsönvenném a közös adásunkhoz, az Ujjé a Ligetben-hez, ami 03.02-én 21 órakor lesz hallható. A darabolós gyilkosság és a közösségi élmény (az adásban mint parkfunkció) pont passzolni fog a témához...
Ennek a képnek számomra most erős üzenete van.
Köszi!

38
Értékelem!

Borzongásigény című Törökösenemhez ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel

56
Értékelem!

Látod, ez jó, de kb ez a helyzet is az amatőr attitűddel, hogy mindenbe beletúr, belenyal, beleszagol, finnyázik, semmit se eszik végig rendesen, és kurva nagy kupi marad utána az asztalon. :)

48
Értékelem!

Végülis támogathatjuk a dinnyetermelőket, az most úgyis nemes cselekedetnek számít... :)

Éppen azt mondtam neked Zsolt, hogy ez sem volt letisztult ötlet, csak egy körülnézés, beleszagolás a lecke bukéjába! Miért kell feltétlen mindent megenni amibe beleszagolunk? :) Bele még nem ettem, akkor értelemszerű lenne, hogy meg is eszem, nem hagyom a maradékot.

35
Értékelem!

Miért, már belepisált Lőrinc? Zoli, ne akarj még újabb dolgok felé fordulni ebben, még újabb ötleteket, hanem ezt tessék megcsinálni jól. Tudom, hogy ötletből nincs hiány, de azzal haladsz, ha egyet végigviszel. Aztán jöhet más. Hmm? Vegyél egy lötty dinnyét, nem akkora beruházás és tessék megrendezni a sztorit.

57
Értékelem!

Köszönet az értékelésért Zsolt! A meglátásod teljesen igaz, valóban max. tanulmány, és hirtelen ötletből jött elő. Azért is küldtem, mert kíváncsi voltam az irány a talán nem megszokott nyár-felfogás mennyire tud jó lenni. Magam sem érzem ezt egy kész megoldásnak.

Nem annyira a morbidhumorosság foglalkoztatott volna itt, hanem az a jellegzetes nyári hangulat, ami a dinnyével együttjár. Még sokfelé nyithatónak érzem a témát, mert egy dinnye a méretéből adódóan is közösségi evést jelent, így nekem is volt részem a legvadabb helyeken a legvadabb eszközökkel közösen leölt dinnyét enni. Egyszer pl. egy dinnyeszálítót stoppoltunk le Szekszárdról hazafelé a cimborákkal, és a tulaj bíztatására heveny dinnyézéssel telt a hazaút a platón... :)

Az ismétlést majd jövő nyáron észben tartom, most azt hiszem más képeknek lesz szezonja. De ez a jó az évszakok leckében hogy mindig van más nézőpont...

Új hozzászólás