Gyönyör rétegei

Több órás keresés után sikerült véletlenül megtalálnom egy helyet, ahol meg tudtam valósítani az elképzelésem. A háttérben a Lánchíd látható. Egyébként egy fiataloknak szánt EU-s pályázatra neveztem ezzel. (téma: egyenlőség identitás, vallás stb.) Remélem nem volt hiábavaló az igyekezet.

Miklós, pörgessük fel a tempót. Én is jobban pörgök, te is küldj képeket, haladjunk, mert ez a kép jó, és az előző is az volt, szóval volna értelme dolgoznunk. Egyetlen, amit nem értek, bár tudom, van egy ilyesmi divat, hogy szürkében hagyjuk, de miért jó az, hogy nincs alja, hogy a tónusok feketéig nem mennek el? Na, erről beszéljünk majd, várom a munkáid. (hegyi)
értékelés:

Spotlight:

Bár a tónusokkal nem értek egyet, mert ez a szürkés dolog ez csak monitoron él meg, nyomtatásban már nem lenne jó, de tetszik a rétegrendje, az, hogy az előtér, a háttér, nem csak egy sík, ott van a sztori is, de minden bujkál valahogy, és ez jól rímel arra, hogy maga a csók is ilyesmi, az első, a bátortalan, a hódítás, az is valahogy ilyesmi élmény. Jól át tudtad ezt adni, köszönöm. (hegyi)

Hozzászólások

Jah, én is így értettem, én is szoktam ilyen beállításokkal játszadozni, szép dolgok sülhetnek ki belőle :)

Szia! Valójában 1db képből készült, nem multiexpo. Ezt a vágást és az ff-et pedig a szemem igényelte :D

Szia! Nekem ez nagyon tetszik, szeretem az ilyen több rétegű képeket. A fenti hatalmas sötét részből vágnék, sokat, akár négyzetesre is. Egyébként színesben is megnézném :)

Új hozzászólás