Ha ezt vezeted, Te is mosolyogni fogsz

Ha ezt vezeted, Te is mosolyogni fogsz

Nem könnyű eset a tárgyfotó, ennek a képnek kifejezetten jót tett az, hogy sikerült ezekkel a fényekkel egy olyan helyzetet létrehozni, amivel ténylegesen az elérhető vágy tárgyává tettük a modellt. Nagyon örülök, hogy megvan az a króm csík alul, hogy nem bukik be. Kicsit az egészen van egy fátyol, sajnálom, hogy a mély tónusokban nincsen feketénk, hogy nincsen meg az alja, mint ahogy egy kicsit érthetetlen számomra, hogy miért vittük el ebbe az egészen sárgás világba. Én ezt korrigáltam volna az utómunkában. A helyszín meg olyan, amilyen, nyilván azért ilyen nagyon szűk ez az ábrázolás, mert valószínű, hogy voltak más zavaró tényezők is a háttérben, nem csak ezek az oszlopok, úgyhogy ezt fogadjuk el olyannak, amilyen. Az irány nagyon jó, megvan a vágyfokozás, az álomvilág, ennek kifejezetten örülök. Az a baj, hogy viccre vetted egy kicsit a figurát, és ezzel, mint reklámfotó, lehet, hogy elveszítesz bizonyos közönségréteget. Ilyenkor szoktak ugye célcsoport vizsgálatokat tartani, hogy ki az a célcsoport, aki egy ilyen autót megvesz, hogy az mennyire vicces, hogy lehet-e ezzel egyáltalán viccelődni, miközben tényleg ilyen, de inkább a gyerekek számára mosolyog ez az autó, aztán a tervezők ezeket a borzalmas nagy légbeömlőket azért csinálják, hogy minél fenyegetőbb legyen az arc, amit az autó mutat. Most ezt sikerült átalakítanod, csak nem tudom, hogy ha én lennék a termékmenedzser, akkor ennek örülnék-e. Mindezzel együtt, ha az eddig beküldött reklám munkákat vesszük, akkor ez egy három csillagos kép, ha viszont a végeredményt veszem, akkor csak kettő, legfőképpen a színnel és a tónusrenddel való problémáim miatt. Maradjunk a kettőben, jó? (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

15
Értékelem!

Köszönöm Zsolt!
Okok :)

12
Értékelem!

Téma, színek, formák, élesség, fény nekem ezek tökre rendben vannak. Egy dolgon akad meg mindig a szemem ilyenkor, nevezetesen, hogy engem zavar a háttér asszimmetriája. Tudom, hogy legtöbbször nem sokat lehet ellene tenni, esetleg mélységélességgel, ha már nem engedi a tulaj, hogy arrébb parkoljunk vele..., de akkor meg nem lesz éles a teljes szekér.. Nekem ebben lóg ki a ló láb..

üdv, p.

12
Értékelem!

Vidám autó, ebből a nézőpontból olyan Verdák utánérzése van az embernek, ahogy a nagy gépszörny vigyorogva megesz egy lovat. :D

Új hozzászólás