Ha nem adsz kaját, megöllek...

Ha nem adsz kaját, megöllek...

Rusty kandúr nagyon morcos tud lenni.

Kedves Anna, ezt a képet én szeretem. Tudom, elfogultsággal fognak a többiek vádolni, hogy megint a macska, de hát, azért eléggé erős jelenléte van ennek a szereplőnek. Az utómunka nem százas, megint azt mondom, hogy közelíteni kellene a két tónusvilágot. Ami az arcnál létrejön, az önmagában egyébként jó, mert az orr is rajzos, és tulajdonképpen a szemeknél is megjelenik az értelem, tehát az egészben ott van azért valami. Ezt egy kicsit világosabbra hoznám, és minden mást, ami a macskából látszik, tehát a testét, és a tájat is mögötte ebben a csíkban meg sötétebbre venném. Azt gondolom, hogy ez egy 3 csillagos leckemegoldás. A technikát gyakorolni kell, nem születünk úgy, hogy ezt egyből tudjuk. Megmutatom, hogy én hogy csináltam volna, és beteszem a hozzászólásokhoz. Mivel nincs meg az eredeti méretű fájl, így csak egy illusztráció lesz ez a részemről, az irányt tudom vele esetleg vázolni. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

90
Értékelem!

Nagyon köszönöm az elemzést és a képet is! Igen, így tényleg jobban működik! :)

73
Értékelem!

Íme amiről az elemzésben beszéltem.
Ha nem adsz kaját, megöllek...

76
Értékelem!

Nekem az alsó-felső sáv kifejezetten hangulatot csinál, olyan, mintha mozgást érzékeltetne a vízszintes, életlen mintájával. Hozzá a macska macsó benézése passzol, ebben is filmes kissé.

A világításról vagy utómunkáról érdekel majd mit mond Zsolt.

88
Értékelem!

Általánosságban, ami közelebb van, ami a téma, ami a fontos, az kapjon több fényt. Szerintem is jót tett volna, ha akkor lősz, amikor pár centivel hátrébb van és több fényt kap a szeme.

83
Értékelem!

:)) Oké, de Dart Vadernek nem csak a feje fekete :) A szélesvásznút pedig pontosítom: nem a technikára koncentráltam, hanem csak arra a két anyagra amitől olyan lett a kép. ((((Talán FF-ben nem ilyen feltűnő az a két valami ami között bekukucskál a cicus. )))

68
Értékelem!

A filmes munkáim miatt gondolkodom inkább 'szélesvászonban' (nagyon szeretem is valamiért), de meg tudom érteni, ha valakinek zavaró, elnyújtott, nem annyira harmonikus. Az, hogy a pofijára nem esik a fény, szerintem azért jó (már elnézést, hogy ilyen sután védem a munkám :), mert így sokkal vészjóslóbb az állat arca. Kicsit olyan vadállatiasra, "come to the dark side, Luke"-osra akartam. Mert ő amúgy ilyen.

64
Értékelem!

Tényleg olyan "szigorú" a cica tekintete, amit az a kis piros nyakörv azért felold :) A szélesvásznú adottság nem esik jól nekem, olyan idegen ez a két anyag lent és fent, és kár, hogy nem a cica pofijátra esik a fény, hanem a nyakára.

83
Értékelem!

Új hozzászólás