Hajnali utazás

Hajnali utazás

Ezt a képet majdnem négy éve már megkaptuk. Remélem, hogy az összes anno szorgalmiba küldött képed nem töltöd fel újra. Nem az én világom ez, persze tudom, cukor a népnek, ki is szolgálja a közízlést, de ennél több számomra nincs benne, sajnálom. A tömegelhelyezés jó, a tónusok is, de formailag nincs, ami kompenzálja a ködből (és esetleg a technikai rásegítésből is) adódó elkentséget. Maszatolás ez számomra, miközben ha akarsz, tudsz drámázni, ellenpontozni is, a parkolós képed példa rá, de nem nagyon értem, miért érdekel ennyire, hogy a nép nagy tömegeinek kedvezz. (hegyi)

Hozzászólások

44
Értékelem!

Nem mondtam, hogy hihetetlen. Elhiszem.

61
Értékelem!

Ha népszerű képeket akarnék akkor meztelen csajokat fotóznék, meg kiskutyás gyerekeket. Nem tudom miért olyan hihetetlen, tetszett a látvány, és exponáltam.

75
Értékelem!

Én nem emlékszem arra a beszélgetésre, ami nem jelenti, hogy nem volt, csak hogy nem emlékszem, a véleményem független attól, erről a képről szól. Megvannak a formai elemei annak, hogy mi az, amire a közönség ugrik, szerintem te is pontosan tudod ezeket, hiszen öreg motoros vagy a képfeltöltők világában. Láthatod, mi az, ami sok lájkot kap. Ez is ilyen sikerkép, de nincs tétje. Talán éppen azért, mert biztosra mentél.

43
Értékelem!

Habár jó néhány éve annak már, hogy a Bandinál beszélgettünk a képek népszerűségéről, szerintem az a beszélgetés csak egy beszélgetés volt, messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni belőle. Ez a kép azért készült mert nekem tetszik, és azért töltöttem fel leckébe mert kíváncsi voltam a véleményedre.
Köszönöm.

Új hozzászólás