Hajó hanemjó

Hajó hanemjó

Nem írok ide semmit, mert elemző úr ebből asszociál.

Sokkal jobb, mint az előző, nyugodt a háttér. Amit javasolni tudnék Istvánnak az, hogy fogja a kezét, és takarja ki a képernyőn a dugót, rá fog jönni egyből, hogy mi a helyzet, az a nagy világosság, ami a dugón van, most elviszi a figyelmet a hajóról. Ha ezt kitakarjuk, akkor egyből elkezd élni a hajó. A kérdés pedig az, ugye, hogy oké, Zsolt, de hogyan tudom én ezt itt ebben a formában megoldani? Kettő eset lehetséges: vagy egy picit mozdítok az üvegen, hogy ez a flekk ne csillanjon ilyen erősen be, van olyan állapot, amikor nem lesz ennyire erős a csillanás, a másik megoldás az, ha pont ebben a beállításban szeretném ábrázolni, akkor takarnom kell a fényből. Odateszek egy papírlapot, valamit, amivel nem erős árnyékot vetek, de azt a direkt fényt takarom, ami rávetül erre a dugóra, és akkor helyrebillen az egész. Az irány jó, egy csillagot adok most, István, és szerintem még próbálkozz ezzel. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szinte sejtettem, hogy ez lesz a gond a képpel. De egy lámával megvilágítva és két rajzlap közt sokkal jobbra nem telik.

Engem a palack dugója által visszavert fény még zavar, de tényleg jobb így...

Na ez már jobb tényleg. Jó, hogy a hajón van az élesség, de az is, hogy azért látszik,hogy ez az egész egy palackban van.

Új hozzászólás