Harmatcseppek

Harmatcseppek

Feri, ez szép, játékos, finom, légiesen könnyed és mégis határozott, szóval jó kép, és most leplek meg igazán - csendélet is lehetne. Nem csak a műterem magányában készülhet csendélet, nem sok kéne, hogy ez azzá váljon akár, persze makrónak is jó. Két kis retus: bal oldalon az a karcszerű fehér izé, és a száron szintén van egy fehér izé, az a két izé az nekem elvisz a figyelemből, de ez gyorsan orvosolható. És nem tudok többet mondani, mert jó a kép. Az egyik legjobb Mácsai-kép. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

25
Értékelem!

Ha már megcsináltad, nem nagy kunszt.

30
Értékelem!

Köszönöm. Az a bajom azzal amit írsz Zsolt, hogy ilyen képet kilószámra lehet készíteni egy tele objektívvel. Vagyis szerintem nem nagy kunszt. Mára, eléggé konvencionálisnak érzem ezt a képet 2010 decemberében készítettem. :)

24
Értékelem!

Ez is nagyon finom kép, Feri, bár én egyetlen egy cseppet tudok kivenni tisztán, annál is inkább mert csak (?) azon van az élesség.

25
Értékelem!

Jön, jön, jön a vizipók.... a kis levegős úszónadrág jutott eszembe a vízcseppekről..hangulatilag kellemes...mintha egy homályos képre rátűzdelték volna az éles részleteket, így térben jól mozog..szerintem.

Új hozzászólás