Havasi Laci újra nekifut

Az első önportré után feladatul kaptam, hogy csináljak egy normálisabbat, ami tényleg annak készült. Nagyon "nemszeretem" munka, de ha bevállaltam, hát megpróbálom. Nincs mit tenni, ez vagyok, el kell fogadnom.

Laci, ennek újra neki kell fuss. Ez egy beszorított, túl közeli fotó, rosszul világítva, olyan, mintha egy másik képből lenne kivágva, mint egy igazolványkép. Ez, és mondjuk a portréid között óriási a szakadék. Kérlek, gondolkodj ezen, várok egy értelmezhető, portréként működő, technikailag is működőképes önportrét tőled. (hegyi)

Hozzászólások

Kedves Márti ! Nem voltál bántó. Színesben nagyon ritkán fotózok portrét, önportrét meg általában is nagyon ritkán. Készül majd szabadban, mell és teljes alakos is, ha jobb lesz az idő. Annyira nem szép a nyakam, hogy mutogassam. Na jó ez a vicc helye volt. Köszönöm ! Üdv.

Kedves László! Tudom a portrének ez a lényege, hogy portré. De a nyaki részen nekem olyan hírtelen elvágódik a felvétel. Tetszik. De lehetne színes és lehetne kicsit távolibb, hogy a nyakból több látszódjon? Remélem nem voltam bántó. Üdvözlettel a Narancsos

Új hozzászólás