Ház a tónál

Mikor elhagyod a kitaposott ösvényt, és beleveted magad az erdőbe! Mész, amíg be nem kebelez az erdő, és már a napot sem látod. De egyszer csak találni fogsz valamit, amit még sosem láttál.

A koncepció érthető, azzal, hogy az előtér éles, a ház viszont a háttérben van, azt szeretted volna, ha ez az egész nem első pillanatban rögtön kerül fő helyre, mint üzenet, hanem mintegy rátalál a néző, ahogy az a valóságban is történhetne. Az idea jó. Viszont a képelemekkel az a helyzet, hogy mind a ház, mind a tó, ami alig vehető ki, mind a virágok kevésbé mutatnak jól, nagyon sematikusak, és emiatt a kép összességében nem nagyon találni olyan pontot, ami igazán megragadna, ami vonzó lehetne. A ház formája elég jó, de a körítés hozzá túl átlagos. Valahogy olyan helyet kellett volna találni, vagy olyan időpontot, amikor a természet meseszerűbben veszi ezt körbe. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

A Civil Rádió műsorából kiválasztott Vissza a természetNEK című epizód ajánlóképének ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel. Szeretettel látunk a premierjén, szerda este nyolckor a chaten.

Szia Zsófia! Ha nem bánod hétfő esti adás ismétlésemhez (a Levente Péter interjú második részéhez) ezt a képedet választom adás-ajnánlónak. Üdv! Oldy

Új hozzászólás