Haza vár II.

Haza vár II.

Ha nincs gazdi, akkor a falnak dörgölőzni is jó.

Abszolút működik ez a dolog, ez egy tökéletesen rendben lévő meglátás. Talán annyit hozzátennék, hogy a kép baloldaláról azt az egyujjnyit, nagyjából, ami ez a koszosnak tűnő házfalrész, azt én levágnám. Magyarán az ablakmélyedés után rögtön vágnék. Akkor egy sokkal feszesebb ritmust kapnánk. Ettől függetlenül a kép az tökéletesen rendben van és az üzenet is. Megvan a három csillag és megvan a leckemegoldás is. Azzal együtt, hogy a kompozíció nem árt, hogy ha feszesebb. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm! :) Ott leszek. ;)

Kedden este 8 órakor Padon című adásom hívóképének választottam a munkádat. Ha ráérsz, gyere hallgatni :-)

Nem a csatorna a baj, hanem a ritmust nézd, fehér, sötét, fehér, sötét, hogy ezek hogy váltakoznak.

Értem. Köszönöm! Az esőcsatorna levágásán gondolkoztam. Végül megmaradt. De tényleg zavaró.

Köszi, a feltöltés után gondoltam, hogy vágnék. De megvárom az elemzést. Az első változatnál a távolabbi harmadban volt a macsek, most a közelebbire raktam. De az elsőnél nekem tetszett a bevezető "üres" rész. Itt meg most annyira nem tetszik a semmi a macsek után. De majd meglátjuk.

Szerintem ez egy nagyon kedves, bensőséges kép. Érdekes a mozdulat, ahogy Cica Úr dörgölőzik: lomhának, álmosnak tűnik, de látszik hogy nagyon figyel a Rád és bármikor elillan ha kell. Le lehetett volna durrantani azt a vörös sávot balról, meg kicsit másznak szét a függőlegesek

Új hozzászólás