Ő Tigris, a házikedvenc. Leggyakoribb lelőhelye az ágy, de van, hogy elmegy sivatagot keresni az ágy alá is. Mindig kitalál valami kópéságot, amivel megnevettet. Tigrist mindenki nagyon szereti, aki ismeri valamennyire, ismerjétek hát meg ti is (az egyik oldalát)!

Kedves Balázs, maga a kisfilm 3 disznó, és hadd jegyezzem meg, hogy fontos eszközt használtál az animációnál: aktivizáltad a bábost. Ez egyfajta önreflexió, vagy a titkok fellebbentése. Nagyon jó lett volna többet látni abból, amit a filmben néha pár másodpercre érzékelhetünk, hogy maga a bábos óriási koncentrációval, szinte nyelvkilógatva, összeszorított fogsorral animál. Dramaturgiailag nagyon sokat segítene a filmnek, ha ez a jelentét még tudatosabb és még vállaltabb lenne. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

köszönöm az értékelést
addig a szintig volt tudatos a jelenlétem, hogy még véletlenül sem akartam trükkel megoldani, mert a tigris így él, így létezik, így érzi jól magát: a kezeimmel együtt. :)

Persze, hogy tud, de nem szeret, mert arról mindenkinek más jut eszébe, és nem ő maga... ilyen ez, amikor valami divattá válik.

ez a laza tigris tud a farkán ugrálni?

Ez a kedves vidámság ne hagyjon el Benneteket sosem, akkor könnyebben viselitek el egymást. Nincs könnyű dolga Tigrincsnek Veled, ebben a kuka melegben !

Nem nagyon kell gondoznom, mert mindig talál valami maradékot a szőnyegen itt-ott. :) Bár én is találtam már a takarón valami tigriskakira emlékeztető maradványt, és akkor leszidtam szegényt, azóta nem is potyogtat.

Ez egy jól gondozott, vidám Tigris! Aranyos film, tetszik.

Új hozzászólás