Hirtelen hó

Azt hiszem, kezdem megfejteni azt, mitől ingridesek a képeid. Van egy olyan rád jellemző kompozíciós látásmódod, amiben kimozgatod a tömegeket a megszokott helyzetükből, szélre, oldalra, és ettől kialakul egy sajátos új egyensúly, jó esetben. Persze, lehet vitatkozni ezzel, hogy itt például sok a fehér rész, és abban nincs olyan sok részlet, de a döntés mindenképpen határozott, és ez a nézőnek jó, mert azt érzi, tudod, mit akarsz csinálni. Eldöntötted, hogy téged a bokor érdekel, annak a ritmusai, és ehhez mérve már mint viszonyrendszer jól működik akár a kiégett rész is. Szóval összességében bár szokatlan, de tetszik, amit látok, úgyhogy hajrá, folytasd. És néha az első leckébe is belekóstolhatsz újra, tudom, hogy nem könnyű, mert egyszerűbb a világot fotózni, mint magunkat, de mégis, azt hiszem neked az lesz a nagy ugrás, ha ebben ki tudsz mozdulni a komfortzónádból. Apropó, mi a helyzet a befagyott bányatóval? (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az értékelést, Zsolt. A bányatónak sajnos színét sem láttam, mert nem volt időm szinte semmire az elmúlt két hétben. Ami az egyes leckét illeti, ahhoz nekem nyugalom kell, szabad, gondolkodásra fordítható idő. Lesz olyan is, az biztos. (Csak talán nem az elkövetkező hetekben.) És akkor lesz énkép is. :)

Nagyon tetszik ez nekem, picit a tél és tavasz keveredése is benne van , olykor virágzó fát vélek felfedezni, gratulálok Ingrid!

Új hozzászólás