H.N.L.

H.N.L.

Hajgató Noémi Lamella

Befelé haladunk egy sztoriban, az előző lány a Kill Bill-ből a menyasszony jól pofán rúgta a csávót, és akkor most megállt még egyszer az ajtónál, hogy kérsz-e még egyet, most már össze is zavarodott a kép. Viccelek, mert ez is egy izgalmas ötlet, úgy tűnik, ötletben nincs nálad hiány. Itt az a kérdés, hogy hogyan tudod majd igába fogni ezt az energiát, mert mintha az ötletek egy kicsit szétforgácsolnának. Én azt kérném, hogy egy kicsit egyszerűsítsünk, szeretnélek visszaterelni oda, hogy első három lecke, üzenetek, ne beszéljünk mellé, ezt az előző képnél is elmondtam, hogy meg akarod úszni ezt a leckét, úgyhogy tessék a nem megúszást most bevállalni, és korrektül megcsinálni az első három leckét. De legalább a másodikat és a harmadikat. Jó ez a lamellázás, nekem ez tetszik, kap is 3 csillagot, leckemegoldásnak viszont kérnék ismétlést. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Metszés nélkül a rózsa se hoz új virágot, csak ágakat növeszt.

Köszönöm az elemzést!
Az előző képnél már reagáltam erre az elsőháromleckére való visszaterelésre. Sajnálom az ágacskáimat a földön heverve látni, amiket most lemetszel... :)

:)))
Ez a kép inkább már csak játék, csak egy monogram... :)

A gyors dekódoláshoz szerintem kell ide az a másik (az eredeti) fotó is. Érdekes, grafikus megoldás, viszont a többi sötét rész most gyengíti a modell alakját. Inkább asszociáció lesz a kép.
Viszont, ha nem is fotográfiai kérdés ez, de én nagyon szeretem ezt a humort amit az aláírásba jegyeztél... mégsem vagyok egyedül! :))) És így már a címet is értem :)) Te, aki vagy, Lamella...

Új hozzászólás