A hőerőmű
A százhalombattai hőerőmű, mikor kiengedik a gőzt.

Megmondom őszintén, hogy Százhalombatta ide, kiengedik a gőzt oda, nem láttam, nem járok át Százhalombattán, de nem nagyon szoktam ezt megfigyelni, de tényleg van ott füst. Ezért azt szeretném mondani, hogy hála a Jóistennek, Százhalombattának semmi köze a képhez, de ahhoz igen, hogy Viktóriában milyen állapotok uralkodnak. Az, hogy tudja szűrni, tudja az egészet sarkítani és drámaivá tenni, ugyanis itt a sárgák és barnák kapcsolatáról és nagyon rajzosan ritmusokról van szó, tele van érzelemmel ez a kép. Itt a gyárkéményfüst és a kéményforma, ez az álló obeliszkforma nagyon is beszédes. Transzpozícióról van szó. Ugyanúgy, ahogy esetleg az előző képnél is érzelem van benne. Az az érzelem, amely bent tombol, vagy bent lobog, ha akarod, vagy bent pulzál Viktóriában. És az előző képhez, amit ő küldött, az előző képhez és az előző úthoz azt tudom mondani, hogy jó irányba kezdett el elindulni és javaslom továbbra is ezt a bátorságot, mert nagyon összeszedettek és nagyon pontosak és hát zavarba ejtőek is ezek a képek, ha az ember igazából meg akarja fejteni a szimbolikáját, úgyhogy ez három disznó.
   A Hegyinek egy bátortalan kérdése, hogy ha a maga régi zenekarának mégiscsak készítene cédélemezt, akkor Viktória megadja-e az engedélyt arra, hogy a cédének ez szerepeljen a borítóján? És ha igen, elküldené-e ezt Hegyinek nagy méretben is? (szőke-hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Hegyi úr, szívesen leküldöm a képet, ha szükség van rá. :)

ZP, oké. Igazad van. Majd lehet nem soká beküldöm azt a képet... még dolgozom rajta. :)

és megalkotá a koszfelhők formáit és elönté a Földfelettit s piros esőt zúdítá a bolygóra s...

Egyetértk ZP hozzászólásával, csak azért nem írtam eddig, mert nem tudtam jól megfogalmazni!

Igen, arra képre én is kíváncsi lennék!

Mariann, komolyan kétségbeejtő, hogy nem akarod megmutatni a fényképed, mert "emellett már nem lenne olyan hatásos". Ilyen alapon a Mona Lisa után felesleges lenne női portrét festeni. :-((( Ne mérjük egymáshoz a képeket, legalábbis ÍGY NE.

...
"Ez egy igen-igen kemény, kemény világ..."
(URH: Bon Bon Si Bon Bon, 1983.?)

Én is látom a vadállatot :) Kemény - kémény kép :)

Olyan mint valami vadállat.

Ami a gőzből jön létre? Tényleg nagyon durva, de csak most vettem észre, hogy írtad.

Az a vicsorgó arc elég "ütős" ott a kémény felett!

Én is akrtam valami hasonló "gyárkéményes-füstöts" képet küldeni, már kész is van, de emellett már nem lenne olyan hatásos.
Grat!

Új hozzászólás