Hogyan továbbHogyan tovább

dél, eső után ezért a vízmosás nincs kiszáradva, telefonnal készült kép, gondoltam rá hogy a jobbról belógó indát elhajtom, de aztán láttam hogy a srác a háttérben az állához emeli a kezét és bent hagytam ha jó ha nem.

A kérdés az, hogy melyik vágás, hát nekem inkább a négyzetes, de ez akkor érdekes, ha ez egy sorozat része, és az meg is határozza, mi az irány, milyen vágás működik. Viszont a pillanat nincs meg. Az egyik az orrát törli, a másikaz az ág zavarja, a harmadik elbújik, szóval kell az az instrukció, persze nem az itt repül a kezdetű, de valamit kell kezdeni azzal, hogy emberek vannak. Ez így sztori, és ha az, akkor vagy azt lássam, hogy élvezik, vagy hogy az életükért küzdenek, vagy hogy viháncolnak, mindegy, de valami legyen. (hegyi)

Hozzászólások

Ádám, az a borostyán egy tudatos döntés volt és ahogy elnézem nem jó. Valószínűleg nem portré hanem tájkép módban kellett volna fénykepeznem, nem igazán fönt vannak az érdekes dolgok, hanem inkább oldalt meg lent.

Nekem a második kép a szűkebb vágással kellemesebb. Viszont a jobboldalból én picit lehet többet hagytam, vagy úgy helyezkedtem volna, hogy a belógó borostyánból picit többet lehessen látni.

Szerintetek melyik vágás a jobb: a 2:3 vagy a második amelyik közelebb van a négyzethez? Esetleg vághattam volna bátrabban is belőle?

Új hozzászólás