Hozzászólások

0
Értékelem!

Először lusta akartam lenni és lőttem mobillal is, de aztán vettem a fáradtságot és ez Sonyval készült. Azért igyekeztem a nagy mélységélességre, mert egyrészt már unom a kicsit, másrészt és ez a lényeg, mert így érhettem el, hogy kevéssé legyen jelentős az, hogy ez egy műzlis edény. Jó ideje nem vettem a kezembe fényképezőgépet, szóval hát, ja, majd kiderül, mi lesz, ha újra nekiállok. Az áfonya finom amúgy, fél kilót ettem meg fagyottan, aztán hagytam másnapig kiszáradni az edényt, és csináltam golyók nélkül is képet, de nem tetszett, valami hiányzott, ekkor jöttek a golyóim.

0
Értékelem!

Tudtam, hogy valami nem stimmel a szőlővel, a bal felső golyón olyan fura ráncok vannak. A mélységélesség is olyan nagy, hogy nekem nem érződik, hogy a középső kör messzebb vagy közelebb van (bizonyára mobilos fotó) És simán málnaöntetes joghurtfagyi is lehetne... De éppen ezért jó a fotós absztrakció, mert tudja a néződ, hogy valóság, nem PS, de nem jön rá, hogy micsoda utólag sem. Fagyasztott áfonya üveggolyókkal? Kinek jut eszébe? De a primer élményben meg kapásból művészeti kategóriában indul, mert vonzó esztétikai élmény nyújt... Olyan sokatnézőst, vidámat, jót, filozofikusan makrokozmikust :)

0
Értékelem!

Túlkalibráltuk, majd legközelebb, verseny keretén belül megfejtjük.

1
Értékelem!

Hö, hát hova van kalibrálva a monitorotok? :D Ez egy csésze fagyasztott áfonya elfogyasztása utáni helyzet, 5 üveggolyóval.

0
Értékelem!

Ez esetben eltekintek attól, hogy csokigolyókkal díszített céklatortát látok-e vagy mást, mert a színek és az elrendezés jobban mozgat, a kóstolgatás vágya ott lebeg mindvégig! Köszi Zsolt!

0
Értékelem!

Nagyon izgalmas absztrakció, szívesen nézegetem! És mivel fotó (a tükröződésekben válik nekem valósággá), nem hagy nyugodni, hogy mit is látok valójában. Fagyit? Tortát? Szőlőszemekkel?

Új hozzászólás