A horgász

Nyár volt, nagyon korán reggel, sokkal inkább kora hajnal. Munkába mentem. Annyira csend volt. Valami megmagyarázhatatlan nyugalom ölelt át mindent. Közeledtünk az év leghosszabb nappala felé, merthogy június 16-át írtunk. Öt óra körül értem a Velencei-tóhoz. Rengeteg időm volt még munkakezdésig, ezért lekanyarodtam a korzó felé. Vállamon az állvány, kezemben a gép és sétáltam. Egyszercsak finom neszezést, a víz csendes csobogását hallottam. Emlékek ébredtek bennem. Az uszoda hajnali hangjai, illata elevendtek meg. Régi barátok arca, még a hangjuk is. Arra vettem az irányt és láttam a csónakot, kifelé a nyílt víz felé haladt. Csendben, lassan, nyugodtan. Muszáj volt lefényképezni. Azután álltam és figyeltem, amíg el nem tűnt a nádas mögött. Mentem dolgozni.

Azt gondolom, hogy az eddig megmutatott képeid közül ez a leginkább az, ami összeszedett, ami technikájában is helyén van, ami összességében is képes érzéseket átadni. Szóval nem tudok ennél többet mondani, ez jó, ez kész. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt ! Örömmel hallom !

Kedves Ingrid ! Megtisztelsz. Természetesen használd fel ! Köszönettel: Havasi László

Kedves László! Ezt a képedet szeretném felhasználni a holnap esti rádióműsorom borítóképeként. Szeretettel várlak a hallgatók közt, és köszönöm a képet.
Ingrid

Köszi Ramóna ! Félreértettem, mert kérdésnek véltem a kijelentést, de akkor se haragudtam, vagy nehezteteltem. Így még jobb ! Bocsi. Üdvözöllek !

Remélem, hogy nem értettél félre, pont azt mondtam, hogy NEM túl nyálas! Vagy akkor én nem értek valamit?!

Szia Ramóna ! Szabad ilyet mondani ! Köszi a véleményt. Lehet, hogy túl csöpögős lett, lehet, hogy ez fura, de pontosan így történt. Az a nyár, életem egyikk válságos szakasza volt, ezért jöhettek elő a negyven évnél régebbi érzések. Tehát, lehet, hogy nem kellett volna ennyire érzelgősre venni a figurát, de vállalom, mert így történt. Ha tetszik a kép, nekem az elég. Köszi ! Üdv: H L

Nekem tetszik, jó a hangulat, szép, de nem túl "nyálas", ha szabad ilyet mondani!

Új hozzászólás