Hova?

Hova?

Az eltűnő sínpárok kanyarogva a pokolba vesznek? Vagy csak egy unalmas napi ingajárat, amin egy rövid szakaszon sötét van, talán már észre sem venni? Lehet korai még ez a lecke, majd meglátjuk. A kép f-f filmre készült.

A kép jó, nem korai, a leckebesorolást nem tudom értelmezni ennél a képnél, mivel ez inkább egy jól komponált városfotó. Azt gondolom, hogy nem muszáj didaktikusan menni végig a leckéken, ha valami fontosra, megmutatandóra találtok, akkor hajrá. Az a rendszer, amit kitaláltunk arról szól, hogy egyfajta belső meggyőződést, stabilitást adjon a tapasztalás. Vagyis én várnám az első 3 leckére még a képeket, de el lehet indulni előre is. Itt ezt ha engeded, átteszem a városfotóba, és akkor a 3 csillag megvan. Ugyanis a hangulatot jól visszaadja a kép, felkelti az érdeklődést és dokumentál is. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

28
Értékelem!

:) Már megérte elkészíteni, örülök az észrevételeiteknek!

34
Értékelem!

Filozófikus alkat vagy Te Csaba! :) A napi munka pokla... de ha nem írod alá, akkor nem jutna eszembe... Nekem nagyon szimpatikus az érzékenységed, és a gondolkodásod, tetszik, hogy nem feltétlen a könnyebb utat választod (FF film), és hogy alapvetően jól megoldod a vállalásod.

33
Értékelem!

Csaba, annyiban "korai", hogy az első 3 leckével jó lenne még foglalkozni.

Új hozzászólás