I feel a good

Ezt a leckét másodszorra csinálom meg. Az előző képemhez hasonlóan ugyanazon a tetőn készült, ám másik helyszínén. Nap mint nap felmegyek, csak hogy egy picit gondolkodjak. Ilyenkor mohát rugdosok. Így sikerült megörökíteni ennek az egyik pillanatát.

Igen, itt van az a dolog, ahol Alexandra megtalálta azt, hogy mire gondoltam én akkor, amikor az előző képét elemeztem. Abszolút működik a történet, még akkor is, ha picit szűkre lett ez komponálva, de még ez se igazán zavar. Nagyon határozott a gesztus, nagyon illik a környezethez, a ruházathoz, a szereplőhöz. Olyan élmény, amit nem biztos, hogy könnyű ezt megfogalmazni, annak ellenére, hogy egy nagyon egyszerű élményről beszélünk. Az is jót tesz, hogy életlen az egész, és teljesen máshova fókuszál, vagyis nem nagyon találjuk a fókuszt. Az egésznek a rajzosságával, és ezzel az elmosódottsággal hoz egy olyan plusz közlési csatornát, ami hozzájárul ehhez az egész helyzethez, a megfigyelő helyzetéhez, ahonnan mi nézzük ezt a lányt, mintha kifigyelnénk az ő örömét, a titokzatosságot erősíti. Én ennek nagyon örülök, és a hármas lecke megvan, ezt egy jó megoldásnak tartom, tehát megvan az osztályba sorolás is. Azt kérném Alexandrától, hogy küldjön képeket, dolgozzunk, mutassa a többi munkáját, és akár ezekre a leckékre is küldhet még. Ez egy jó irány, tehát bár teljesítetted az első osztályt, de várnám, hogy ezt még folytasd. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Átléptem a határokat... vagyis átnyúltam =) Én azért úgy érzem ez a képem végre jól sikerült. Ezzel meg vagyok elégedve.

Végülis... :) A szabadságod, amitől jól érzed magad, megadta a lehetőséget, hogy kilógj a keretek közül... ;)

Nekem ITT és MOST nem hiányzik az a kéz. Olyan, mintha kapaszkodnál... a semmibe, ami nincs is a képen. :-) Olyan színház-jellege lesz az egésznek, a kép pedig egy kicsi rés, amin keresztül belesünk az előadásra. El tudnám képzelni a képet valami fidres-fodros, aranyozott, barokkos keretben, két oldalt brokát függönyökkel. Jó!

(Volt anno egy szovjet-magyar film, a Kapaszkodj a fellegekbe, az jutott eszembe:
http://www.port.hu/kapaszkodj_a_fellegek... )

Jó lesz ez. Fent valóban lehetne több tér, de most már a hangulat átjön.

A képet csak alul vágtam meg. A kezem az az eredeti képen is kilógott és sajnos nem sikerült olyan kép amin rajta lenne. =)

Mint Oldy... Szeritnem is kár, hogy levágtad a kezed felül, ugyanakkor viszont tetszik a "szélesvászon" is...

A kép az tök jó, de a moha védett növény, ne rugdosd! :)
Tetszik, hogy nem a kép élesség volt neked sem a fontos, hanem a testtartás. Így elég kifejező lett, és bár felül kicsit szűkre hagytad (jó lenne, ha látszana a másik karod is) tetszik a mozis vágás miatt....
Szia!
Oldman

Szia. :)
Tetszik ez a képed. Szerintem jobb lett, mint a múltkori. Megfogalmaztad azt, hogy mi a közöd a helyhez, mit csinálsz itt.

Új hozzászólás