Ideiglenes megoldás

Nem tudom, hol van a kép, akár egy bakonyi faluban, de nálunk pont ilyenek a terméskő falak, az épített környezetben a terméskő felületben láthatnánk egy átlátást, amibe be vannak rakva szárazon a kövek, ugyanakkor az egész egy agyagba falazott kőfal. Szeretem ezeket a falakat, mert a falunkban ilyenek vannak, de mégsem tudok a képpel mit kezdeni, nem tudom, mitől személyes, mi az, amitől az alkotó ebben benne van, mi az, amit közvetít azon kívül, hogy elkattant ez a kép, megintcsak az az érzésem, hogy egy nagyobb képből szűkítődött le, ekkorára, erre a befalazott ablak című képre. De nem elég dekomponált ahhoz, hogy dekomponáltnak mondjuk, nem eléggé komponált, hogy ez egy szimmetrikus történet legyen, hogy legalább az legyen a kapaszkodónk, és még a felületek sem függőlegesek, hogy legalább azt lássam, hogy a geometriát keresi. Úgyhogy ismétlést kérek szépen, mert maga ez a struktúra és hely jó. (szőke)

Hozzászólások

:) semmi baj, ettől még igaz, amit írok, hogy figyelj erre picit, mert valahogy nem stimmel mindig minden úgy érzem.

Bocsi:)A kép címét tényleg most találzam ki.

Kedves Anita, már akartam mondani neked, hogy nézd meg kérlek a feltöltésnél a kitöltendő rubrikákat, mert nem oda és nem azt írod, amit kellene - a kép címéhez írod, hogy melyik lecke, és nem adsz címet, azt nekem kell kitalálni ha tudom.

Kedves Szőke!aA kép Dörögdön készült ,az elmúlt nyáron.A muskátlis ablakot is ekkor fotóztam.Lelkes völgylátogató vagyok.Egy ablaksorozatot készítettem,ez is és a Klastromablakos is ennek részei.Lehet,hogy a címválasztás nem megfelelő a képnek.A kép üzenete:Az Ember felépíti az életét,de vannak benne átjárók,elmosódott emlékek,be nem felyezett "ablakok".Ezeket elrejti,elfelejti,v el akarja felejteni."szárazon berakott köveket"tesz ezekbe a nyílásokba,amit ha kell,majd befelyez,visszatér rá átgondoltabba (felnőttebben)de így a "kerítést"nem kell visszabontania.A kép címe:IDEIGLENES MEGOLDÁS (Fontos még a geometria?)

Kacsint vagy szemethuny.

nem vak az csak epp behunyta a szemet

Új hozzászólás