Idő

Egy régebbi képem. Újra elővettem, átgondoltam és szerkesztett. Egy kicsit vágtam majd “kibontottam”. Szines volt de nem annyira hogy érdemes legyen megtartani a szineket, így fekete fehér lett.

Úgy mondom, hogy egy próbát megért, de nem javaslom azt, hogy csak úgy csonkolj, ha nincs rá egyéb indok. Leírták kommentben én se tudom jobban, hogy mi a baj ezzel, de te is érzed, ha már, akkor pontosan kell ezt csinálni. Ez a fajta vágás amúgy a reklám világából jön, ott kellhet, ott lehet létjogosultsága, mert ott a tér kellhet szövegnek, és ezért a lap szerkezetéhez alakítják a képanyagot, ezt hívják alkalmazott fotográfiának, ami sok meló, aztán a szerkesztő vagy emel a dolgon, vagy agyonveri. A lényeg: kérek egy ismétlést, vágás nélkül, mutasd be az órád. (hegyi)

Hozzászólások

118
Értékelem!

Szerintem is lehet ezzel jatszani egy kicsit, en pl megneznem kicsit kemenyebb fekete-feher konverzioval, ami kihozna a femfeluleteket, vagy azzal a keves szinnel, ami a szijnak adna egy kis eletet. Meg persze teljesen fuggolegesen. Esetleg a balra kivezeto mutatok helyett valami mas idore allitva (nem feltetlenul egymast fedo mutatokkal, mint negyed negykor). Erdekes lehet a fenyeket is megnezni ujra, pl. osszehasonlitva a szij also reszet a felsovel.

120
Értékelem!

Velem is így volt , hogy utólag vettem észre a hibákat. Majd szépen lassan rájössz Te is , hogy van időd semmit sem vesztesz ha még egyszer ránézel a képre , De a gondolat az jó , szerintem.

120
Értékelem!

Az igazság az hogy miután feltöltöttem, jöttem rá a kép szarvas hibáira. A vágás mellet a kompozíció is sántít. Ha negyed négyre állítom az órát és meg vàrom hogy a másodperc is odaérjen sokkal szinetrikusabb lett volna. A középponthoz képest minimum 1mm csúszás van a 6-os javára. Nade tanulni vagyunk itt. :)

124
Értékelem!

Szia! Tetszetős a kép. Részemről egyedül a vágáson módosítottam volna , vagy a 12-es ből mutatnék többet vagy a 6-os ból kevesebbet.Amúgy úgy érzem , hogy remek megoldás.

Új hozzászólás