Igazán

Igazán

A képcímmel nem igazán tudok mit kezdeni, de a kép hangulata rendben van, ez a várakozásteli helyzet a nagy téli hidegben. Ezt én inkább el tudnám képzelni egy képriportnak, vagy egy etűdnek akár kezdő vagy záró képként, így önmagában most elindul valami mese, de bizonytalan vagyok, hogy jó irányba tapogatódzom-e. Azt hiszem, hogy a fények azok, amik megmentik ezt a képet: az az autó, ami jön szembe, meg az utcalámpák fényei, meg az ágakon megcsillanó fények. Ezek teszik a képet líraivá, az összefirkált utcatábla pedig visszahúzza a földre, ettől ennek van egy dinamikája, de nem biztos, hogy értem, hogy mit akartál ezzel a képpel közölni. Kicsit bajban vagyok emiatt. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Most jött levél a megszokott "Elemzés érkezett" címmel. Megtúrtam közben a postafiókomat: a korábbiakról nemn így, de érkezett, mégpedig csak annyi, hogy megváltozott a tartalom elérhetősége, vagy apró szövegszintű javítás. Tehát nem úgy jött, hogy "elemzés érkezett", így azt hittem javítottál az URL-en, vagy valami elütést korrigáltál csak.

Elvileg megy a levelező, kéne kapj levelet. Egyrészt nézd meg a spamfiltered. Másrészt ha ott sincs, mondd, mikor kaptál utoljára levelet? Most belejavítok az elemzésbe, hogy kapj levelet, kéne nézd, hogy megjön-e.

Köszönet Zsolt, az elemzés alapján annyira nem ment ez félre. :) Az eredeti címben volt még 3 pont (lehet a feltöltő kivágta): Igazán... -- jöhetne már, csak ezt már nem írtam rá. De végülis leírtad a várakozásterli helyzetet ami a cím befejezése lenne. Az autó egyébként nem jön, hanem megy, otthagyott, nem vitt el... A jobb oldalt megy, és a két helyzetjelző mellett a rendszámtáblavilágítás húzza a csíkot. Valamiért nem kaptam levelet az elemzésekről, ezért nem válaszoltam eddig...

Új hozzászólás