Ilyen is lehet...

Ilyen is lehet...

Belváros - Szeged: jól csinálod!

Jó az, amit itt látunk, örülök annak, hogy ilyen helyek is vannak ma Magyarországon, és abszolút üdvözlendőnek tartom azt, hogy a villamospálya be legyen füvesítve. Jártam én is Szegeden, láttam ezt, mosolyogtam rajta és örültem neki. Persze, egy kicsit veszélyes, hogy az ember elkezd piknikezni, aztán lehet, hogy egyszer csak a szalonna eszegetése közben jön a villamos. A gondom az, hogy most ez az egész dől az óramutató irányával ellentétes irányba, és ezt kellene korrigálni, az fontos lenne. Ezt egy ismétléssel javítania kellene Tibornak, és ha már oda visszamész, és ismételsz, akkor lehet, hogy érdemes lenne ott valamilyen performanszt létrehozni a villamossal. Ez csak egy ötlet, de ezt visszaadom ismétlésre, mindenképpen korrigáld azt, amit ez most torzít. Ahogy látom, ez a képnek a torzításából adódik, mert a képnek a jobb oldalán szinte megvannak a függőlegeseink, és aztán ahogy haladunk balra, a táblák már egészen furcsán dőlnek. Ismétlés. (hegyi)

Hozzászólások

A Civil Rádió műsorából készített Viszockij és Rejtő című válogatás ajánlóképének ezt a fotódat választottam, köszönettel. Gyere a chatre meghallhatni a műsort szerda este nyolckor.

Szia Tibi,
az van, hogy egyrészt az első három lecke nagyon fontos. Arra a háromra első körben nem csak tökéletesen kimunkált képeket várunk, hiszen az a bemutatkozásunk is. Tehát mindenek előtt azt az első hármat lenne jó beküldeni. Aztán a többire a leckék sorrendje az iránymutató, de természetesen más sorrendben is küldhetsz képeket és egy-egy leckére akár több is jöhet majd. Ami az ismétlést illeti, annak függvénye, hogy az elemzésben mi az, amit ismétlésre kérünk, ha lehet, akkor persze ott és azt amit megcsináltál, hiszen azzal tanulunk a legtöbbet, ha azt javítjuk, de persze ha az nem megoldható - ilyen akad sokszor - mert mondjuk az a pillanat nem visszahozható, akkor lehet hasonlót is, máshol is, máshogy is, a lényeg, hogy törekedjünk az ismétléssel arra, hogy azt a hibát küszöböljük ki, ami volt, és azt a készséget gyakoroljuk, amire az a lecke szolgál.

Szia Zsolt!

Tényleg torzít a kép, de ez sajnos a technika hibája volt. Ugyanis nem volt nálam a fényképező, így kénytelen voltam telefonnal csinálni. A másik gond az volt, hogy mögöttem már csilingelt a villamos, de mindenképp az üres utcát akartam megörökíteni :).

Nem tudom sajnos mikor jutok le megint Szegedre, így nem tudom mikor fogom tudni ismételni. Ilyenkor a témában mindenképp ugyan azt kell fotózni, mint először, vagy ha addig készülne más kép, akkor azt is feltölthetem ehhez a leckéhez?

Köszönettel,
Tibi

Új hozzászólás