Ilyen volt, ilyen lettIlyen volt, ilyen lett

Ilyen volt, ilyen lett
Ilyen volt, ilyen lett

Így készült.

Tamás, megrendítő erejű képet készítettél, szembesítő látni, hogy ennyire ökör vagyok. Köszönet a képekért és a hajért is. Naná, hogy 3 csillag. Merne kevesebb lenni? Mi lenne a fejemmel akkor? (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

62
Értékelem!

Pista, ez jó, de honnan a fenéből húzol elő ilyen zenéket?

51
Értékelem!

Az első fotó zseniális, nagyon feldobott! (A második kicsit átlagos, bizonyára rendben van, de az első "árnyékában" nem él eléggé - számomra)

Szóval az első. És nem is csak a "portrésága" ami bejön nekem nagyon. De portréként is, mert - így távolról - mintha lenne Zsoltban egy kis nárcisztikus hajlam (Freud szerint azért mindenkiben van születésétől fogva - szóval itt most nem az erős és túlzó tartalmat húzom alá!) Ezt a finomabb nárcisztikus jellemet jól mutatja ez a fotó nekem. De azért ott van egy kis fintor, amit nem tudok eldönteni, hogy valós, vagy poén, de mindenképpen jót tesz a fotónak (a szemmel együttműködik a száj - mégis az egész rendszerbe ambivalenciát visz) Szóval portré a részemről kipipálva. No és a formák és színek képregény-, rajz- vagy graffiti-jelleget sugároznak - ami önmagában izgalmas szerintem. Külön jó ez a mélységélesség, mert egyébként a rajzfilmjelleg miatt 2D-be menne át a fotó, így meg irreális és valós egyszerre, mint maga a hajfestés - szvsz :)

Új hozzászólás