ittvagyokragyogok

ittvagyokragyogok

Felhúzott orral szoktam nevetni.

Na, végre! Ez jó, és ez nekem tetszik. Közvetlen, szexi, személyes, van benne vadság, de van benne elegancia, szóval azt gondolom, hogy ez egy abszolút rendben lévő önportré. Vigyázz arra, hogy a szádat ne hagyd ennyire kiszáradni, mert az nem tesz neki jót, úgyhogy tessék használni Labellót, vagy bármilyen szájkrémet, és ezt a képre is mondom egyébként, hogy erre majd oda kell figyelni majd, ha portrézol. A kép tökéletesen rendben van, nagyon szeretem ezt a képedet, és azt gondolom, hogy igen, ebben van vitalitás, van benne erő. Fiatal csaj vagy, aki tele van ötlettel és tettvággyal, úgyhogy tessék harapni azt a világot, és tessék megmutatni azt, hogy ez az erő mire képes. Köszönöm! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Szenvedélyes ifjúkor című Törökösenemhez, melynek péntek este nyolcas premierjére ezennel tisztelettel meginvitállak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Köszönöm az értékelést és a jó tanácsot is :) Akkor ezen az úton megyek tovább!

Ez a kép nekem is tetszik, jók a színek is és eléggé jellemző és őszinte a pillanat is.

Igazság szerint csukva van a szemem.

Istvánnal egyező véleményen vagyok, kedves, derűs és fiatalos. Elsőre fura, hogy balra-le nézel és pont ott szűkebb a kép, de lehet, hogy pont ettől marad a kép "fitt", marad benne izgalom.

Lentről fotózva tök nagy az orrom és az eleve is óriási, szóval inkább nem hangsúlyoznám. :D

Nekem egy kedves közvetlenség, igazi fiatalos derű jön át a fotóról így is. Szerintem nagyon fontos "jegyek" mutatkoznak meg rólad itt.

Kedves Anna! Szereted ezt a fölülről portrézást. De nem szerencsés. Jobb lenne, ha rám ragyognál én nem lent a földön valamire.

Új hozzászólás