Játék
Tükröződéses játék, további szerkesztgetések nélkül. Ha holnap tudom, lefényképezem a megoldást, és majd egyszer elküldöm!

A leiratból tudjuk, hogy ez egy tükröződéses felület fotója, azt mindenféleképpen el kell, hogy mondjam, hogy picit rendezetlennek tartom ezt a dolgot, merthogy ezek a tükröződéses helyzetek hoznak valami elmosódott réteget, mintha egy átlátszó filmréteg lenne előtte, és azon nemigazán lenne érthető, hogy mi is történik, ha pedig a fő motívumokat nézem, akkor számomra érdekes ez a kismadár, ez az íves, talán szék vagy nem tudom minek a formája, ami látszik a korláttal, míg a kép baloldalán lévő rész a baloldali egyharmad a koncentráltságot csökkenti, mivel benne lettek hagyva... nem tudom, ez talán valami sótartó, vagy fűszer vagy befőtt edényei, amik megosztják a figyelmet. Abszolút egyetértenék a kompozícióval, ezek nélkül a tárgyak nélkül, és mivel a Vera azt írja, hogy majd küldi a folytatást, akkor én szeretném ezt megvárni, mert ez a kép, így, ebben a formájában picit nehezen értelmezhető számomra. (hegyi)

Hozzászólások

45
Értékelem!

Vera! Nem értek egyet a Zsolttal, szerintem nagyszerű kép gyönyörű hangulattal, és becsülöm azt az őszinteséget amivel megmutattad ezeket a gondolatokat. Tovább nem írom.

Új hozzászólás