Jó csapat

A rally során megismert két hölggyel készült csoport kép. Egyféle nemzetközi ismerkedés is van mögötte. Bal oldal román, jobb oldal orosz származású. ISO 100, F 4 és 1/160 a technikai adatok.

Ez ilyen vagány vagyok, és csajozok típusú kép, amin ráadásul egyszerre két csaj is van. Félreérthető a kép üzenete azonban, és erre érdemes odafigyelni, mert így ebben a formában most azt látom, hogy ezek kirándulók, akik valakinek pózolnak. Ezek a V betűt formáló ujjak eléggé kényszeredett pózok, szerintem ez gáz. Ha a leiratot is nézem, akkor amiatt is félreérthető a kép, mert akár gondolhatom azt is, hogy utána bementetek a susnyásba. Szóval érdemesebb ezeket a dolgokat megfontoltabban csinálni, nekem nem szimpatikus ez a csajnak a vállán, mint egy tulajdonon nyugtatom a kezemet beállás, nyílván van ennél rosszabb is, amikor a mellén vagy a fenekén csinálod ugyanezt. Nem természetes, álságosnak érzem ezt a beállítást, és felmerül, hogy mennyire ízléses ez az egész. Szociófotónak, utcafotónak abszolút nem nevezném. A nőkkel kapcsolatos viszonyrendszeredet ne így ábrázold. (hegyi)

Hozzászólások

Semmi baj a meséléssel, bocsánat érte, csak így érteni fogod a kis csapdákat amelyek félrevihetnek Téged is, másokat is, azért írtam le. Értsd úgy, ha fontos, hogy milyen nemzetiségűek a szereplők, vagy éppen mit gondolnak, vagy mi a kedvenc ételük stb..., akkor azt a képen is célszerű hozni. Ha nem fontos, csak egy érdekesség, akkor is le lehet írni, persze, de furán néz ki egy szigorú technikai jellegű felsorolás mellett, mintha valami képalkotó paraméter lenne :)) Csokit szeret, málnát szeret, ISO 100, f4... :)

Köszi. Hát a leírás megfogalmazása még nem nagyon megy. Maradok a technikai adatoknál. Köszi az észrevételeket.

Máté, segíteni próbálok, elmondom mit látok. A kép nem szocio-, és nem is utcafotó, inkább kedves emléknek tűnik. Én elsőre egy baráti társaságot látok, akik talán(?) valamilyen győzelmet ünnepelnek egy erdei úton. A középső ifjú srác jobban húz a kép jobb oldalán álló ifjú hölgyhöz. Nincs rally, nincs nemzetköziség, sem román sem orosz ezen a fotón. Viszont a fotó egy picit magasabb szerintem a kelleténél. A félárnyékos helyszín természetes, jó választás, jól átjön az erdei friss levegő, és ebből jól kirajzolódnak a szereplők is, jól jön egy kedves, bár kissé félénk hangulat, és mindezzel friss, és élményteli ismeretség érzete is, tehát jól van ez azért alapozva.

Új hozzászólás