Jóga után

Jógáztam, a végén pedig megpihentem kinyújtott karokkal. Gondoltam lefotózom. A jobb felső sarokban lévő fények egy korábban készült naplementés, felhős égboltról csöppentek ide.

Először kezdem azzal, hogy ha már szendvics képet készítesz, azaz más képről hozol új layert, akkor ott azt a jobb felső sarkot is kezelésbe lehetett volna venni, hogy ennyire ne legyen világos, mert így nagyon elviszi a tekintetet oda. A kép tetszik. Hogy jóga vagy más, én inkább azt mondom, hogy a helyzet jó és jól használtad fel, nekem akár bűnügyi helyszín is lehet, a hatása erős. Gratulálok, várom a folytatást. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Csak nyugodtan, nekem megtiszteltetés. Köszönöm szépen!

A fotó nagyon erősen filmes hatású, sokrétűen értelmezhető kép, nagyon tetszik, ezért szeretnénk elkérni ezt a fotódat a február 18-án este 20h-tól hallható GórCső adásunkhoz ajánlóképnek. Az adásban Hitchcock filmeiről fogunk beszélgetni, gyere és hallgasd velünk Te is, közben pedig a cset-en tudunk beszélgetni is.

Igen, ezzel a fény felé nyúlással ezt szerettem volna elérni. :)

Kurva jó az egész kompozíció szerintem, ez olyan kép amin tényleg megakadt a tekintetem és elgondolkodtatott mit akarhat mondani. Nekem a remény jutott eszembe róla.

Örülök a kritikának, én is gondolkoztam rajta, hogy kell-e az még rá. (A zene is passzol.) :)

Ez is tetszik. Egy gondolat csak. Nekem ez a két képből összerakott dolgok már olyan belenyúlás ami picit sok.
https://www.youtube.com/watch?v=dxHAYW2N...
Áron

Új hozzászólás