Kapcsolatok

Nagyon érzed a tereket, és nagyon szeretem, hogy az arányhoz és a sztori miatt embereket is használsz, ettől válik az egész többé, mint sima építészet, vagy inkább úgy mondom, hogy ez az, ami a védjegyed lehet, használd bátran. Egy kis tónusproblémám azonban van, a bal oldali tömeg kíván kicsivel több figyelmet, hogy egyensúlyában a feketeségén nyitva ellenpontja legyen a másik oldalon az ülő figuráknak. Na, majd elmondod, hogy te hogy látod. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Áron, vittem a képedet, viszhall hétfőn este 8-kor a rádióban :) Shownotes: http://zimix.hu/rissz-rossz-terasz-15-zx...

Most már értem! Kell kezdenem valamit a monitorommal lassan, mert nem láttam a különbséget, de áthúztam egy másik képernyőre ott már látom. Köszönöm az elemzést Zsolt!

nem egészen. azért vettem picit világosabbra, hogy nagyobbnak hasson, és így a tömege jelentősebb legyen, mert a sok apró részlet viszi a szemet, azt kell visszahozni

Értelek szerintem. Köszönöm!
Arra gondolsz ha jól értem, hogy ugye az ülő emberek tónusában nehézkesek és ezt tudnám azzal korrigálni hogy a bal oldali tömeget picit közelebb billentem tónusában az emberekhez?

Új hozzászólás