Kápolna Lefkimiben

Kápolna Lefkimiben

A semmi közepén állt ez a pici kápolna, körülötte pedig épült az új turistaparadicsom.

Az egy őrület, amit itt létrehoztál, hogy a kápolna kis tetejéről ide letetted az orrunk elé a keresztet. Ez nagyon dinamikus és nagyon hatásos. Az a zsinór, ami keresztülhúzódik a képen, őrület, attól van az egésznek humora. Örülök neki, hogy ezt a humort itt bekapcsoltad. Azért izgalmas, hogy dől a horizont, mert közben ezzel a kereszttel visszafordítod az egészet. Tehát kiegyensúlyoztad azt, ami történik, és ezt így is kell csinálni. Ha ezt másképp csinálod, és vízszintesre hozod a horizontot, akkor már elfordul a kereszt, és nem ugyanazt a hatást kapjuk. Jó ez a kiégett tónus, mert rájátszik arra, ami fényben létrejön, és rájátszik arra, ami időben létrejön, arra a pusztulásra, ami ennél a kápolnánál látszik. Köszönöm, ez leckemegoldás. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Timi, ezt a képed használnám illusztrációban a február 17-i műsoromhoz.

Nekem mindig az az érzésem, hogy ha egy sirály beleszaladna az elektromos madzagba, akkor a madár magával rántaná az egész kápolnát.

Nekem elsősorban a tikkasztó, lélekperzselő hőség hangulata jön át, aztán a szép párhuzam az előtér árnyék-keresztjei és a háttérben levő épület között. Tetszik nagyon. :)

Nagyon hangulatos, szinte hallani sarkantyus csizmam tompa csorges-zorgeset a koveken...

Tetszik ez a kép :)
Először kerestem a keresztet fent, aztán megtaláltam lent...

Új hozzászólás