kapu

Tanyakapu,valahol az alföldön.

A Hónap képe címmel nem vitatkozom soha, ez a ti döntésetek, legfeljebb ha úgy érzem, hogy valami fontos kérdésben érdemes lehet, hogy vállaljam az ellentmondást, akkor azt elmondom. Itt ez elsősorban a tónusrend, nem csak hogy túl sok a vörös, de a mély tónusokban nincsenek már részletek, és emiatt az, ami a kép értelmét adná, alig kivehető. Valamennyire minden monitor vagy laptop kalibrálható hardveres segítséggel, szóval én azt mondom, hogy érdemes ebbe legalább egyszer beruházni, hogy szakember készítsen egy profilt a monitorodhoz, mert a nagy eltérések ezzel korrigálhatók lesznek. Már, ha nem valami tudatos döntés eredménye, hogy ennyire kemény legyen, mert azzal nem tudok mit kezdeni akkor. (hegyi)

Miért a hónap képe:

Volt pár kép ebben a hónapban, amit szívesen választottam volna - a három kedvencben volt ez a kép, és két olyan fotó, amik korábban készültek, mint ez év októbere, így nálam végül kiestek a final cutból. Na de, hogy miért kedvelem ezt a képet annyira? Nagyon tetszenek a színek, és a vidéki hangulatot is tökéletesen ragadja meg. Mindenkit biztatnék a slow down movement-re, és számomra ez a fotó a tökéletes kampánykép: valahol az Alföldön. Szóval köszi a fílinget, és jó válogatást novemberre. (Bach Viktória)

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt a értékelést.És még egyszer köszönöm Vikinek,hogy neki tetszik a fotóm színvilága,hangulata.

Köszönöm a gratulációkat és Józsefnek a választást.

Viki,köszönöm a választást.Ez a fotó pár nappal a feltöltés előtt készült,útban hazafelé késő délután.Nekem is elsőre megtetszett a látott táj hangulata,az ott élő emberek ötletessége.Egy ideje próbálkozom ezzel a színvilággal,nekem is nagyon bejön. A hónap végén igyekszem majd a legkifejezőbb képet választani.Köszönöm. Zoli.

Zoli, gratulálunk, novemberben te válogatsz, küldtem róla emailt.

Ez itt az én… című élő Véleményesünkhöz, melynek ma este nyolc órai premierjére ezennel tisztelettel meghívlak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Új hozzászólás