Hozzászólások

Na jó... visszakozom... :) Ahogy mondtad, azok a háttal álló fránya székek belelógnak. Igazatok van!

(de hogy takarta volna a témát az a két szőke viking, akik rá akartak ülni...)

Ergo: a legközelebbi képeimnél tényleg odafigyelek. Aztán leírom a kalandjaimat, hogy miképpen készültek, avagy hogy nézek ki. :DD

Persze, elvettem volna. Csak ez nem úgy működik, hogy bocsánat, ide nem lehet leülni, mert csendélet születik, hanem úgy, hogy van kb. 5-10 másodpercet az asztal letakarítása és elfoglalása között. Lehet exponálni. :)))

Van egy látszólagos félreértés. Lehet úgy fényképezni, hogy mesterségesen beállítjuk a kompozíciót, és lehet úgy, hogy azt megpróbáljuk a legkevesebb hibával megtalálni a való életben. Ettől még az utóbbi amatőrség nem lesz kevesebb.

Én a két első széket elvettem volna, zavar egy picit, hogy belevág az asztalba

karalábé: érdekes, amit mondasz. Nekem mondjuk nem jutottak eszembe akkor a barnák, csak a csillogása az asztal közepének. A barnák a körítés. Nekem akkor és ott lényegtelen volt. Azaz, ha kiemelem a barnák lényegét, akkor elvész a közepe. :))) De van olyan képem is, mely kielégíti kíváncsiságodat, majd szorgalminak felteszem később!

Eddig gondolkodtam, hogyan írjam le, mi is az, amit érzek pedig egyszerű. Nekem kevés a téma a képhez képest. Mintha a kép a barnákról szólna, és nem a sárgákról és a fehérekről, és én tényleg, sokkal kíváncsibb vagyok a barnákra. Mik ezek? Milyen a tapintásuk? Milyen a felületük? Milyen lehet rajtuk ülni, nekik dőlni, velük élni? Mintha a lényeg az árnyékokban lenne, és ez a pár tárgy középen arra sem lenne elég, hogy elterelje a figyelmet.

MIndkét helyet belátogatom, amint lehet. Köszönöm a tippeket! :DD

Én ettől félek a legjobban, nagyon szép csendélet lett. Én is ajánlanék egy cukrászdát, amely egyben egy időutazás is: XII., Maros utca. A pontos címet nem tudom, de a rendőrség után van nemsokkal a másik oldalon. Csak annyi van kiírva, hogy cukrászda, pedig egy időkapszula. 1968-at írunk. Kevésbé fontos a külcsíny, mint a belbecs.

Laci: Akkor érdemes meglátogatnod a Szépkilátás cukrászdát a Svábhegyen. Nagyon hangulatos cuki

igaz? Ezért a hangulatért sajnos Bécsig kell menni, jelen esetben a Demel cukiba. Amúgy cukrászda-függő vagyok... :)))

Álmos nyári vasárnap délután a Széchenyi utcai cukrászdában.
Nagypapámnál sétapálca, nagymamámon zsabós blúz, én meg francia-krémest majszolok forró csokoládéval.
Köszönöm, hogy felidézted bennem ezt!

Új hozzászólás