Kényelmesen

"Rejtőzködő életmódot" folytató amatőrként egy kompakttal rögtön sajátmagam fotózásával kezdjek?! Ennél nincs nehezebb feladat... Vacakok is lettek. Így megpróbáltam ott elkészíteni a képeket, ahol a legjobban érzem magam, és ez az autóm. Ezek lettek a legkevésbé rosszak, de jó azért nem ilyen. De majd lesz jobb is. Remélem :-)

Ps.: állványom sincs, így arra tettem a gépet (Canon G7X) ami épp a kezem ügyében volt - CD tartó, faforgyácsos zsák -, és telefonról vezéreltem. Azért fogdosom.

Örülök, hogy nyitsz, ez a kép már lazább valamivel. Azt hiszem, neked kifejezetten fontos lesz ez az első lecke dolog, hitem szerint sokat segíthet, hogy még jobban kitolva a komfortzónád határait, ennek eredményeképp az alaphang, az alap beállítódásod is lazulhasson. Jó ötlet ez a csomagtartós rész, de tudod mi lenne még lazább? HA a kamera kinn lenne valahol és látható lenne a hátsó ajtó kerete, nyílása, vagyis az, hogy te ott ülsz benn, még evidensebb lenne, még szürreálisabb, és talán humorosabb is, ami sose árt. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kíváncsian várom. A leckeösszevonások, meg a kimaradt leckék oka, hogy ha túl széles a spektrum, akkor nehezebb koncentráltan dolgozni. Az ágy az enteriőrbe is belefér. :)

Kell egy állvány. Biztosan lesz még csomagtartós képem, legkésőbb szeptember végén (igaz, csak szorgalmiban, mert az ágy kikerült a leckék közzül :-). Most azt mondanám, hogy talán a humor és az impresszió lesz az én világom, de majd kiderül.
A három csillagra meg nem találok szavakat (c:

Új hozzászólás